120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Pe timpul verii, locul pijamalei este cât mai în spate, în dulap! Atunci când temperatura depășește 30°, veți aprecia cu siguranță ceva mult mai ușor. Ca de exemplu maieuri de damă, pe care le oferim, ca și accesoriu al clasicei lenjerii intime. Puteți astfel alege din zecile de diferite variante și, odată cu maieul ales, să achiziționați și câ...

Pe timpul verii, locul pijamalei este cât mai în spate, în dulap! Atunci când temperatura depășește 30°, veți aprecia cu siguranță ceva mult mai ușor. Ca de exemplu maieuri de damă, pe care le oferim, ca și accesoriu al clasicei lenjerii intime. Puteți astfel alege din zecile de diferite variante și, odată cu maieul ales, să achiziționați și câteva alte articole de lenjerie intimă. Aceste maieuri de damă vor fi irezistibile în combinație cu alte tipuri de chiloți disponibili în oferta noastră. Se potrivesc perfect cu boxerii de damă. Dacă vreți să impresionați, alegeți combinația cu chiloții din dantelă sau cu confortabila lenjerie damă cu picior. Selecția este foarte bogată, dar dacă vă lipsește vreun maieu pentru femei, nu ezitați să ne contactați! Dacă este posibil, îl vom include în oferta noastră.

Maieurile de damă nu trebuie să lipsească din garderoba dvs.

Dacă sunteți în căutarea unui articol comod de îmbrăcăminte pentru acasă, în care să vă simțiți comodă și sexy în același timp, atunci maieurile de damă sunt alegerea ideală. Nu lăsați nimic la voia întâmplării și achiziționați mai multe de o dată. Purtați-le pe întreg parcursul anului! Ați ales deja? Aruncați o privire pe Nedeto.ro și consultați întreaga noastră ofertă! 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–1 din 1 recenzie
1–1 din 1 recenzie
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.