120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Lichidarea depozitelor! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Pe timpul verii, locul pijamalei este cât mai în spate, în dulap! Atunci când temperatura depășește 30°, veți aprecia cu siguranță ceva mult mai ușor. Ca de exemplu maieuri de damă, pe care le oferim, ca și accesoriu al clasicei lenjerii intime. Puteți astfel alege din zecile de diferite variante și, odată cu maieul ales, să achiziționați și câ...

Pe timpul verii, locul pijamalei este cât mai în spate, în dulap! Atunci când temperatura depășește 30°, veți aprecia cu siguranță ceva mult mai ușor. Ca de exemplu maieuri de damă, pe care le oferim, ca și accesoriu al clasicei lenjerii intime. Puteți astfel alege din zecile de diferite variante și, odată cu maieul ales, să achiziționați și câteva alte articole de lenjerie intimă. Aceste maieuri de damă vor fi irezistibile în combinație cu alte tipuri de chiloți disponibili în oferta noastră. Se potrivesc perfect cu boxerii de damă. Dacă vreți să impresionați, alegeți combinația cu chiloții din dantelă sau cu confortabila lenjerie damă cu picior. Selecția este foarte bogată, dar dacă vă lipsește vreun maieu pentru femei, nu ezitați să ne contactați! Dacă este posibil, îl vom include în oferta noastră.

Maieurile de damă nu trebuie să lipsească din garderoba dvs.

Dacă sunteți în căutarea unui articol comod de îmbrăcăminte pentru acasă, în care să vă simțiți comodă și sexy în același timp, atunci maieurile de damă sunt alegerea ideală. Nu lăsați nimic la voia întâmplării și achiziționați mai multe de o dată. Purtați-le pe întreg parcursul anului! Ați ales deja? Aruncați o privire pe Nedeto.ro și consultați întreaga noastră ofertă! 

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–3 din 3 articole
1–3 din 3 articole