120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Faceți-vă o bucurie și includeți în garderoba dvs. cămăși de noapte cu mânecă lungă sau cu bretele. O cămașă de noapte comodă este perfectă pentru momente romantice lângă șemineu, o seară de înfrumusețare cu prietenele sau un mic dejun de weekend în pat. Și îndată ce se instalează vremea mai rece, îmbrăcați o pijama cu mânecă lungă și pantaloni...

Faceți-vă o bucurie și includeți în garderoba dvs. cămăși de noapte cu mânecă lungă sau cu bretele. O cămașă de noapte comodă este perfectă pentru momente romantice lângă șemineu, o seară de înfrumusețare cu prietenele sau un mic dejun de weekend în pat. Și îndată ce se instalează vremea mai rece, îmbrăcați o pijama cu mânecă lungă și pantaloni lungi, din flanel, care vă vor încălzi în mod plăcut. 

Cum să alegeți o pijama de damă ideală? 

Alegeți noile pijamale astfel încât acestea să fie plăcute la atingere, să lase pielea să respire și să fie fabricate din materiale calitative. Adaptați-vă alegerea în funcție de sezon. În lunile de iarnă vine rândul pijamalelor din bumbac sau din flanel, care vă încălzesc în mod plăcut, în timp ce pe timp de vară veți aprecia o pijama cu mânecă scurtă și pantaloni scurți, din satin răcoros. În orice caz, investiți în calitate, care vă va garanta că pijamaua comandată își păstrează forma și culorile vii, chiar și după multe spălări. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–14 din 14 articole
1–14 din 14 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.