120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Alegeți cadouri pentru copii pentru Crăciun sau vă gândiți ce să le cumpărați celor mici cu ocazia zilei de naștere? Cadourile moi nu mai sunt de mult faux paux, mai ales dacă acestea sunt pline de culoare, precum boxeri pentru copii Styx, care sunt cusuți în Cehia. Luați-le celor mici un pachet cu trei sau cinci perechi de boxeri cu elastic cl...

Alegeți cadouri pentru copii pentru Crăciun sau vă gândiți ce să le cumpărați celor mici cu ocazia zilei de naștere? Cadourile moi nu mai sunt de mult faux paux, mai ales dacă acestea sunt pline de culoare, precum boxeri pentru copii Styx, care sunt cusuți în Cehia. Luați-le celor mici un pachet cu trei sau cinci perechi de boxeri cu elastic clasic, care nu îi vor strânge sau zgâria. Vreți să vă faceți și dvs. o bucurie? Comandați boxeri cu același motiv pentru fiecare membru al familiei și bucurați-vă de relaxare în sânul familiei.

Lenjerie intimă pentru copiii cu piele sensibilă

Lenjeria intimă pentru copii este în contact direct cu pielea sensibilă a copilului, așa că alegeți una confecționată dintr-un material calitativ și plăcut. De preferat, optați pentru chiloți pentru fete și boxeri clasici sau boxeri pentru băieți fabricați din bambus, care este ideal și pentru persoanele alergice. Evitați cu totul fibrele artificiale sau alegeți, dacă este nevoie, un amestec cu un conținut predominant natural.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 322 articole
pe pagină
1–30 din 322 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.