120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Atunci când vă întrebați tatăl ce cadou vrea pentru ziua de naștere, Crăciun sau de ziua tatălui, mai mult ca sigur vă va răspunde că nimic. În realitate, însă, ei tânjesc doar după un singur lucru - după lenjeria intimă calitativă, comodă și care se potrivește perfect, marca Gant. Faceți-i deci o surpriză cu boxerii clasici pentru bărbați, mod...

Atunci când vă întrebați tatăl ce cadou vrea pentru ziua de naștere, Crăciun sau de ziua tatălui, mai mult ca sigur vă va răspunde că nimic. În realitate, însă, ei tânjesc doar după un singur lucru - după lenjeria intimă calitativă, comodă și care se potrivește perfect, marca Gant. Faceți-i deci o surpriză cu boxerii clasici pentru bărbați, modernii boxeri sau grozavele șosete. La noi veți găsi ceea ce căutați, fie că alegeți un cadou pentru ziua de naștere a tatălui, pentru Crăciun sau pur și simplu pentru că vă pasă de el. 

Idee pentru un cadou original pentru tata

Rămâneți în pană de idei de cadouri de Crăciun originale și pentru ziua de naștere a tatălui? Comandă-i o Cutie misterioasă și lăsați-l să primească acasă în fiecare lună o pereche de boxeri Styx. Abonamentul original îi va asigura tatălui o livrare de boxeri cu elastic clasic sau sport pe o perioadă de 3, 6 sau 12 luni. Și în plus, pentru ca totul să fie și mai bine, la fiecare sfert de an, împreună cu boxerii sosește și o pereche de șosete. Și știți care este partea cea mai bună? Transportul este complet gratuit!

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 570 articole
pe pagină
1–30 din 570 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.