Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Atunci când vă întrebați tatăl ce cadou vrea pentru ziua de naștere, Crăciun sau de ziua tatălui, mai mult ca sigur vă va răspunde că nimic. În realitate, însă, ei tânjesc doar după un singur lucru - după lenjeria intimă calitativă, comodă și care se potrivește perfect, marca Gant. Faceți-i deci o surpriză cu boxerii clasici pentru bărbați, mo...

Atunci când vă întrebați tatăl ce cadou vrea pentru ziua de naștere, Crăciun sau de ziua tatălui, mai mult ca sigur vă va răspunde că nimic. În realitate, însă, ei tânjesc doar după un singur lucru - după lenjeria intimă calitativă, comodă și care se potrivește perfect, marca Gant. Faceți-i deci o surpriză cu boxerii clasici pentru bărbați, modernii boxeri sau grozavele șosete. La noi veți găsi ceea ce căutați, fie că alegeți un cadou pentru ziua de naștere a tatălui, pentru Crăciun sau pur și simplu pentru că vă pasă de el. 

Idee pentru un cadou original pentru tata

Rămâneți în pană de idei de cadouri de Crăciun originale și pentru ziua de naștere a tatălui? Comandă-i o Cutie misterioasă și lăsați-l să primească acasă în fiecare lună o pereche de boxeri Styx. Abonamentul original îi va asigura tatălui o livrare de boxeri cu elastic clasic sau sport pe o perioadă de 3, 6 sau 12 luni. Și în plus, pentru ca totul să fie și mai bine, la fiecare sfert de an, împreună cu boxerii sosește și o pereche de șosete. Și știți care este partea cea mai bună? Transportul este complet gratuit!

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 1110 articole
pe pagină
1–30 din 1110 articole