120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați un cadou de Crăciun inedit pentru părinți? Sigur, vor fi fericiți cu încă o cană pentru colecția lor sau un joc de masă, dar ce-ar fi să le oferiți ceva original și cu adevărat necesar de data aceasta? Suntem convinși că garderobei părinților le va prinde bine o adiere proaspătă sub forma unei lenjerii intime de damă și pentru bărbați, ...

Căutați un cadou de Crăciun inedit pentru părinți? Sigur, vor fi fericiți cu încă o cană pentru colecția lor sau un joc de masă, dar ce-ar fi să le oferiți ceva original și cu adevărat necesar de data aceasta? Suntem convinși că garderobei părinților le va prinde bine o adiere proaspătă sub forma unei lenjerii intime de damă și pentru bărbați, a unor articole comode de îmbrăcăminte pentru acasă sau a unor pijamale care se potrivesc perfect. Un mare succes vor avea grozavii boxeri cu același model, pentru cupluri sau chiar pentru întreaga familie, în care vă puteți cu adevărat bucura de relaxare în sânul familiei.

Idee pentru cel mai bun cadou pentru părinți

Surprindeți-vă părinții în fiecare lună cu noi boxeri confecționați de brandul cehesc Styx, care le sosesc direct acasă. Abonamentul original sub forma Cutiei Misterioase le va asigura părinților o livrare de boxeri pentru bărbați și femei, cu elastic clasic sau sport pe o perioadă de 3, 6 sau 12 luni. La fiecare sfert de an, pe lângă boxerii grozavi și confortabili, ei găsesc în cutia poștală și o pereche de șosete. Și știți care este partea cea mai bună? Nu mai trebuie să vă faceți griji privind transport, acesta este complet gratuit!

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 977 articole
pe pagină
1–30 din 977 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.