120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați un cadou de Crăciun inedit pentru părinți? Sigur, vor fi fericiți cu încă o cană pentru colecția lor sau un joc de masă, dar ce-ar fi să le oferiți ceva original și cu adevărat necesar de data aceasta? Suntem convinși că garderobei părinților le va prinde bine o adiere proaspătă sub forma unei lenjerii intime de damă și pentru bărbați, ...

Căutați un cadou de Crăciun inedit pentru părinți? Sigur, vor fi fericiți cu încă o cană pentru colecția lor sau un joc de masă, dar ce-ar fi să le oferiți ceva original și cu adevărat necesar de data aceasta? Suntem convinși că garderobei părinților le va prinde bine o adiere proaspătă sub forma unei lenjerii intime de damă și pentru bărbați, a unor articole comode de îmbrăcăminte pentru acasă sau a unor pijamale care se potrivesc perfect. Un mare succes vor avea grozavii boxeri cu același model, pentru cupluri sau chiar pentru întreaga familie, în care vă puteți cu adevărat bucura de relaxare în sânul familiei.

Idee pentru cel mai bun cadou pentru părinți

Surprindeți-vă părinții în fiecare lună cu noi boxeri confecționați de brandul cehesc Styx, care le sosesc direct acasă. Abonamentul original sub forma Cutiei Misterioase le va asigura părinților o livrare de boxeri pentru bărbați și femei, cu elastic clasic sau sport pe o perioadă de 3, 6 sau 12 luni. La fiecare sfert de an, pe lângă boxerii grozavi și confortabili, ei găsesc în cutia poștală și o pereche de șosete. Și știți care este partea cea mai bună? Nu mai trebuie să vă faceți griji privind transport, acesta este complet gratuit!

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 1758 articole
pe pagină
1–30 din 1758 articole