120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Alegerea cadourilor pentru prietenii dvs poate fi o adevărată corvoadă. Pentru a vă ușura munca, am pregătit o listă cu cele mai bune oferte pe care le avem la Nedeto.ro Punem pariu că prietenii dvs. nu vor desconsidera șosetele grozave și boxerii, cu motive vesele, care se potrivesc perfect și care îi vor însenina fiecare zi. Și dacă căutați c...

Alegerea cadourilor pentru prietenii dvs poate fi o adevărată corvoadă. Pentru a vă ușura munca, am pregătit o listă cu cele mai bune oferte pe care le avem la Nedeto.ro Punem pariu că prietenii dvs. nu vor desconsidera șosetele grozave și boxerii, cu motive vesele, care se potrivesc perfect și care îi vor însenina fiecare zi. Și dacă căutați ceva cu adevărat original, avem pentru dvs. ascunși o ediție specială de boxeri la ofertă, cum sunt Tattoo Convention sau X-JUMP. 

Idei de cadouri amuzante pentru amici

Dovediți prietenilor dvs. că aveți la inimă intereselor lor și lăsați-i să primească în fiecare lună boxeri noi marca Styx. Am creat pentru dvs. Cutia misterioasă, un abonament original va asigura prietenilor dvs. o livrare de boxeri cu elastic clasic sau sport pe o perioadă de 3, 6 sau 12 luni. Și nu se oprește doar la boxeri! La fiecare sfert de an, o pereche de șosete apare în cutia poștală împreună cu boxerii. Și știți care este partea cea mai bună? Nu mai trebuie să vă faceți griji privind transport, acesta este complet gratuit!

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 846 articole
pe pagină
1–30 din 846 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.