120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Lichidarea depozitelor! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați un cadou amuzant pentru colegi, cu ocazia zilei de naștere sau a Crăciunului? Am decis să vă facem mai ușoară căutarea unui cadou și am pregătit o listă a celor mai bune cadouri pe care le oferim pe Nedeto.ro Punem pariu că acești colegi nu vor desconsidera boxerii care se potrivesc perfect și nici șosete cu motive vesele, care le vor î...

Căutați un cadou amuzant pentru colegi, cu ocazia zilei de naștere sau a Crăciunului? Am decis să vă facem mai ușoară căutarea unui cadou și am pregătit o listă a celor mai bune cadouri pe care le oferim pe Nedeto.ro Punem pariu că acești colegi nu vor desconsidera boxerii care se potrivesc perfect și nici șosete cu motive vesele, care le vor însenina fiecare zi la birou. Sau cumpărați împreună la birou un voucher cadou în valoare de 1000 lei pentru produse vesele pe Nedeto.ro și ați rezolvat problema. 

Idei de cadouri amuzante pentru amici

Nu sunteți siguri ce cadou să alegeți pentru despărțirea de un coleg care își schimbă locul de muncă sau iese la pensie? Avem o soluție pentru dvs. Am creat pentru dvs. Cutia misterioasă, un abonament original ce îi va asigura celui ce o primește o livrare de boxeri cu elastic clasic sau sport pe o perioadă de 3, 6 sau 12 luni. Și nu se oprește doar la boxeri! La fiecare sfert de an, o pereche de șosete apare în cutia poștală împreună cu boxerii. Și știți care este partea cea mai bună? Nu mai trebuie să vă faceți griji privind transport, acesta este complet gratuit!

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 1467 articole
pe pagină
1–30 din 1467 articole