Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Faceți-vă o bucurie și oferiți garderobei dvs. o adiere proaspătă sub forma lenjeriei intime de damă și a șosetelor din materiale calitative. Vor avea de unde alege atât romanticele incurabile, cu o slăbiciune pentru chiloți cu dantelă, chiloții tanga de damă și sutiene senzuale, cât și doamnele senzuale și îndrăznețe, care vor să își bucure p...

Faceți-vă o bucurie și oferiți garderobei dvs. o adiere proaspătă sub forma lenjeriei intime de damă și a șosetelor din materiale calitative. Vor avea de unde alege atât romanticele incurabile, cu o slăbiciune pentru chiloți cu dantelă, chiloții tanga de damă și sutiene senzuale, cât și doamnele senzuale și îndrăznețe, care vor să își bucure partenerul cu o lenjerie intimă sexy de damă.

Materialul calitativ este baza.

Articolele potrivite de lenjerie intimă vă vor oferi încredere în sine și o senzație de feminitate, care vă vor însoți întreaga zi. De aceea este important să alegeți lenjerii care să corespundă mărimii dvs., fabricate din materiale calitative, care sunt plăcute la atingere și nu irită pielea. Pentru uzul zilnic sunt de preferat chiloții și sutienele fabricate din materiale naturale, precum bumbacul, fibra de bambus sau modal. Însă dacă vă așteaptă o seară romantică în doi, atunci mizați pe o cămașă luxoasă din satin, care va crea acea atmosferă potrivită.

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 2064 articole
pe pagină
1–30 din 2064 articole