120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Lichidarea depozitelor! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Bucurați-vă de timpul petrecut împreună cu fiica dvs. Îmbrăcați boxeri asortați cu motive vesele, care sunt ideali pentru momentele de relaxare alături de serialul tău preferat, pentru serile înfrumusețate și pentru micul dejun de weekend, luat în pat. Sau achiziționați lenjerie intimă asortată, pentru întreaga familie – veți găsi ceea ce caută...

Bucurați-vă de timpul petrecut împreună cu fiica dvs. Îmbrăcați boxeri asortați cu motive vesele, care sunt ideali pentru momentele de relaxare alături de serialul tău preferat, pentru serile înfrumusețate și pentru micul dejun de weekend, luat în pat. Sau achiziționați lenjerie intimă asortată, pentru întreaga familie – veți găsi ceea ce caută mama, tata, dar și ceilalți membri ai familiei.

Descoperiți boxerii cehești Styx

De mare succes sunt boxerii de damă și boxerii pentru copii Styx, care sunt confecționați în Cehia, din bumbac 100%. Acesta lasă pielea să respire, este plăcut la atingere și absolut perfect, chiar și pentru pielea sensibilă. Puteți comanda chiar și sub forma unui abonament. Cutia noastră misterioasă se va asigura că în fiecare lună veți avea o pereche nouă de lenjerie pentru fete sau de damă. În plus, la fiecare sfert de an, o pereche de șosete decente ajunge în cutia poștală. Și știți care este partea cea mai bună? Nu mai trebuie să vă faceți griji privind transportul - acesta este complet gratuit!

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 171 articole
pe pagină
1–30 din 171 articole