120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Bucurați-vă de timpul petrecut împreună cu fiul dvs. Purtați boxeri asortați, care sunt perfecți pentru momentele petrecute în familie. Veți avea din ce alege! Puteți găsi boxeri pentru copii și boxeri pentru femei în diferite culori, cu diverse modele și motive. Vreți să îi includeți și pe tata și alți frați? În acest caz achiziționați lenjeri...

Bucurați-vă de timpul petrecut împreună cu fiul dvs. Purtați boxeri asortați, care sunt perfecți pentru momentele petrecute în familie. Veți avea din ce alege! Puteți găsi boxeri pentru copii și boxeri pentru femei în diferite culori, cu diverse modele și motive. Vreți să îi includeți și pe tata și alți frați? În acest caz achiziționați lenjerie intimă pentru întreaga familie.

Descoperiți boxerii cehești Styx

De mare succes sunt boxerii Styx, care sunt confecționați în Cehia, cu o compoziție de bumbac 100%. Acesta permite pielii să respire, este plăcut la atingere și adecvat și pentru pielea sensibilă, ceea ce îl face materialul ideal pentru confecționarea lenjeriei intime pentru copii. Puteți comanda boxeri și sub formă de abonament – Cutia noastră misterioasă se va asigura ca în fiecare lună să găsiți în cutia poștală noi articole de lenjerie pentru băieți sau lenjerie de damă. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la transport - acesta este complet gratuit!

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–25 din 25 articole
1–25 din 25 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.