120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați un cadou de Crăciun pentru soț, iubit sau pentru un amic? Mizați pe calitate și pe o lenjerie intimă care se potrivește perfect și în care bărbatul care va primi cadoul se va simți confortabil și în același timp irezistibil. La noi puteți găsi eleganții boxeri pentru bărbați, comozii boxeri clasici, dar și clasicii chiloți pentru bărbaț...

Căutați un cadou de Crăciun pentru soț, iubit sau pentru un amic? Mizați pe calitate și pe o lenjerie intimă care se potrivește perfect și în care bărbatul care va primi cadoul se va simți confortabil și în același timp irezistibil. La noi puteți găsi eleganții boxeri pentru bărbați, comozii boxeri clasici, dar și clasicii chiloți pentru bărbați, într-o mare varietate de modele. Vor avea de unde alege atât bărbații eleganți, cât și iubitorii culorilor vesele și a motivelor jucăușe.

Cel mai bun cadou de Crăciun pentru un bărbat 

Rămâneți în pană de idei pentru un cadou de Crăciun original pentru partenerul dvs.? Încercați Cutia misterioasă - un abonament original care îi va asigura iubitului dvs. o livrare de boxeri cu elastic clasic sau sport pe o perioadă de 3, 6 sau cel mult 12 luni. Nu vi se va mai întâmpla deci să găsiți în dulapul său boxeri care mai sunt buni doar de șters pe jos. Și în plus, pentru ca totul să fie și mai bine, la fiecare sfert de an sosește împreună cu boxerii și o pereche de șosete. Și de acum nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la transport – îl aveți complet gratuit!

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 537 articole
pe pagină
1–30 din 537 articole