120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați un cadou de Crăciun pentru soț, iubit sau pentru un amic? Mizați pe calitate și pe o lenjerie intimă care se potrivește perfect și în care bărbatul care va primi cadoul se va simți confortabil și în același timp irezistibil. La noi puteți găsi eleganții boxeri pentru bărbați, comozii boxeri clasici, dar și clasicii chiloți pentru bărbaț...

Căutați un cadou de Crăciun pentru soț, iubit sau pentru un amic? Mizați pe calitate și pe o lenjerie intimă care se potrivește perfect și în care bărbatul care va primi cadoul se va simți confortabil și în același timp irezistibil. La noi puteți găsi eleganții boxeri pentru bărbați, comozii boxeri clasici, dar și clasicii chiloți pentru bărbați, într-o mare varietate de modele. Vor avea de unde alege atât bărbații eleganți, cât și iubitorii culorilor vesele și a motivelor jucăușe.

Cel mai bun cadou de Crăciun pentru un bărbat 

Rămâneți în pană de idei pentru un cadou de Crăciun original pentru partenerul dvs.? Încercați Cutia misterioasă - un abonament original care îi va asigura iubitului dvs. o livrare de boxeri cu elastic clasic sau sport pe o perioadă de 3, 6 sau cel mult 12 luni. Nu vi se va mai întâmpla deci să găsiți în dulapul său boxeri care mai sunt buni doar de șters pe jos. Și în plus, pentru ca totul să fie și mai bine, la fiecare sfert de an sosește împreună cu boxerii și o pereche de șosete. Și de acum nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la transport – îl aveți complet gratuit!

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 308 articole
pe pagină
1–30 din 308 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.