120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați un cadou de Crăciun pentru iubita sau soția dvs.? Fiți romantic pentru o clipă și achiziționați pentru jumătatea dvs. articole sexy de lenjerie femei, în care ea va fi irezistibilă și feminină. Mizați pe clasicii chiloți de damă, chiloți brazilieni trendy sau atemporalii chiloți tanga și completați-le cu un sutien care se potrivește per...

Căutați un cadou de Crăciun pentru iubita sau soția dvs.? Fiți romantic pentru o clipă și achiziționați pentru jumătatea dvs. articole sexy de lenjerie femei, în care ea va fi irezistibilă și feminină. Mizați pe clasicii chiloți de damă, chiloți brazilieni trendy sau atemporalii chiloți tanga și completați-le cu un sutien care se potrivește perfect, ce va accentua atuurile partenerei dvs. La noi veți găsi ceea ce căutați, fie că alegeți un cadou pentru parteneră de Crăciun sau pur și simplu pentru că vă pasă de ea.

Cel mai bun cadou de Crăciun pentru o femeie 

Femeile adoră atunci când le surprindeți neîntrerupt și când le arătați, chiar și după ani întregi petrecuți împreună, că vă pasă de ele. Dacă sunteți deja în pană de idei de cadou de Crăciun pentru partenerul dvs., nu intrați în panică! Am pregătit pentru dvs. Cutia misterioasă - abonamentul original îi oferă persoanei iubite în fiecare lună noi boxeri de damă Styx. Aceștia sunt fabricați din bumbac 100%, care este foarte ușor, lasă pielea să respire și este potrivit și pentru pielea sensibilă a femeii.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 128 articole
pe pagină
1–30 din 128 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.