120 de zile pentru schimb sau retur
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Black Friday
Reducere de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați un cadou de Crăciun pentru iubita sau soția dvs.? Fiți romantic pentru o clipă și achiziționați pentru jumătatea dvs. articole sexy de lenjerie femei, în care ea va fi irezistibilă și feminină. Mizați pe clasicii chiloți de damă, chiloți brazilieni trendy sau atemporalii chiloți tanga și completați-le cu un sutien care se potrivește per...

Căutați un cadou de Crăciun pentru iubita sau soția dvs.? Fiți romantic pentru o clipă și achiziționați pentru jumătatea dvs. articole sexy de lenjerie femei, în care ea va fi irezistibilă și feminină. Mizați pe clasicii chiloți de damă, chiloți brazilieni trendy sau atemporalii chiloți tanga și completați-le cu un sutien care se potrivește perfect, ce va accentua atuurile partenerei dvs. La noi veți găsi ceea ce căutați, fie că alegeți un cadou pentru parteneră de Crăciun sau pur și simplu pentru că vă pasă de ea.

Cel mai bun cadou de Crăciun pentru o femeie 

Femeile adoră atunci când le surprindeți neîntrerupt și când le arătați, chiar și după ani întregi petrecuți împreună, că vă pasă de ele. Dacă sunteți deja în pană de idei de cadou de Crăciun pentru partenerul dvs., nu intrați în panică! Am pregătit pentru dvs. Cutia misterioasă - abonamentul original îi oferă persoanei iubite în fiecare lună noi boxeri de damă Styx. Aceștia sunt fabricați din bumbac 100%, care este foarte ușor, lasă pielea să respire și este potrivit și pentru pielea sensibilă a femeii.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 136 articole
pe pagină
1–30 din 136 articole