120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați lenjerie pentru băieți, care să fie confortabilă, elegantă și, de asemenea, fabricată din materiale de calitate? Mizați pe boxeri pentru băieți, confecționați de Fila sau Styx. Aceștia pot avea picioare mai lungi sau mai scurte precum și elastic sport, clasic sau țesut, care se asigură că aceștia rămân la locul lor. Pot fi purtați sub pa...

Căutați lenjerie pentru băieți, care să fie confortabilă, elegantă și, de asemenea, fabricată din materiale de calitate? Mizați pe boxeri pentru băieți, confecționați de Fila sau Styx. Aceștia pot avea picioare mai lungi sau mai scurte precum și elastic sport, clasic sau țesut, care se asigură că aceștia rămân la locul lor. Pot fi purtați sub pantaloni strâmți sau pentru sport, deoarece se potrivesc ca o mănușă. Fiți atenți doar la cusăturile accentuate, care ar putea zgâria pielea sau provoca bășici neplăcute.

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru băieți?

Deoarece articolele de lenjerie intimă pentru băieți intră în contact direct cu pielea sensibilă a copiilor, acestea trebuie fabricate din materiale calitative. Pentru uz zilnic, optați pentru lenjerii din respirabilul bumbac, din fibre de bambus sau modal. Pe de altă parte, ar trebui evitate fibrele sintetice, deoarece acestea pot irita pielea copiilor și pot provoca reacții alergice. Întrebarea este dacă să alegeți boxeri pentru băieți, chiloți de bărbați sau boxeri clasici. Lejerii boxeri sunt purtați de obicei sub pantaloni mai largi sau pe timp de noapte, în timp ce boxerii și chiloții bărbați se fixează bine pe corp și deci pot fi purtați pe sub blugi strâmți, fiind perfecți și pentru sport.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 52 articole
pe pagină
1–30 din 52 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.