120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Ați îmbrăcat pentru prima dată boxeri de damă și nu mai vreți să purtați nimic altceva? Nici o problemă – am pregătit pentru dvs. seturi avantajoase cu cei mai populari boxeri de damă cu motive vesele, așa că îi puteți purta chiar și în fiecare zi. Achiziționați 3pack sau direct un 5pack de boxeri de damă, ca să aveți de unde alege în fiecare z...

Ați îmbrăcat pentru prima dată boxeri de damă și nu mai vreți să purtați nimic altceva? Nici o problemă – am pregătit pentru dvs. seturi avantajoase cu cei mai populari boxeri de damă cu motive vesele, așa că îi puteți purta chiar și în fiecare zi. Achiziționați 3pack sau direct un 5pack de boxeri de damă, ca să aveți de unde alege în fiecare zi. Și nu uitați să aruncați o privire și la seturile avantajoase cu lenjerie de damă și șosete.

Faceți cunoștință cu boxerii cehești Styx

Grozaviiboxeri de damă Styx iau naștere din mâinile unor croitorese cehe pricepute, care îi fac din bumbac 100%. Datorită acestui fapt, acești boxeri sunt foarte ușori, lasă pielea să respire și sunt perfecți chiar și pentru pielea sensibilă. Pot fi astfel folosiți atât pentru uzul zilnic, cât și pentru lenevirea prin casă. Și ce să mai spunem – în combinație cu un tricou confortabil pot înlocui, chiar și pijamaua de damă. Depinde doar de dvs. ce model alegeți și dacă preferați boxerii cu elastic clasic sau sport. Și apropo – pe Nedeto.ro puteți găsi și șorturi pentru cupluri, asortate!

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–6 din 6 articole
1–6 din 6 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.