Black Friday de vară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Ați îmbrăcat pentru prima dată boxeri de damă și nu mai vreți să purtați nimic altceva? Nici o problemă – am pregătit pentru dvs. seturi avantajoase cu cei mai populari boxeri de damă cu motive vesele, așa că îi puteți purta chiar și în fiecare zi. Achiziționați 3pack sau direct un 5pack de boxeri de damă, ca să aveți de unde alege în fiecare ...

Ați îmbrăcat pentru prima dată boxeri de damă și nu mai vreți să purtați nimic altceva? Nici o problemă – am pregătit pentru dvs. seturi avantajoase cu cei mai populari boxeri de damă cu motive vesele, așa că îi puteți purta chiar și în fiecare zi. Achiziționați 3pack sau direct un 5pack de boxeri de damă, ca să aveți de unde alege în fiecare zi. Și nu uitați să aruncați o privire și la seturile avantajoase cu lenjerie de damă și șosete.

Faceți cunoștință cu boxerii cehești Styx

Grozaviiboxeri de damă Styx iau naștere din mâinile unor croitorese cehe pricepute, care îi fac din bumbac 100%. Datorită acestui fapt, acești boxeri sunt foarte ușori, lasă pielea să respire și sunt perfecți chiar și pentru pielea sensibilă. Pot fi astfel folosiți atât pentru uzul zilnic, cât și pentru lenevirea prin casă. Și ce să mai spunem – în combinație cu un tricou confortabil pot înlocui, chiar și pijamaua de damă. Depinde doar de dvs. ce model alegeți și dacă preferați boxerii cu elastic clasic sau sport. Și apropo – pe Nedeto.ro puteți găsi și șorturi pentru cupluri, asortate!

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 38 articole
pe pagină
1–30 din 38 articole