120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Lenjeria de corp pentru copii trebuie, desigur, să fie confortabilă, dar și veselă și colorată. Boxerii colorați pentru copii sunt plini de culoare, dar și amuzanți, cu imprimeuri vesele. Boxerii colorați îi vor cuceri pe băieți. La urma urmei, lenjeria veselă nu va face fericiți doar băieții, ci și fetele. Fă-i fericiți cu chiloți cu motive ves...

Lenjeria de corp pentru copii trebuie, desigur, să fie confortabilă, dar și veselă și colorată. Boxerii colorați pentru copii sunt plini de culoare, dar și amuzanți, cu imprimeuri vesele. Boxerii colorați îi vor cuceri pe băieți. La urma urmei, lenjeria veselă nu va face fericiți doar băieții, ci și fetele. Fă-i fericiți cu chiloți cu motive vesele.

Boxeri pentru copii, confecționați din materiale de înaltă calitate

Boxerii pentru copii cu motive vesele sunt cusuți în principal din materiale naturale. Pielea copiilor este foarte sensibilă și, prin urmare, materialele artificiale care irită pielea nu sunt potrivite pentru ei. Cea mai bună alegere este lenjeria de corp pentru băieți din bumbac. Bumbacul este un material natural care este hipoalergenic, astfel încât nu irită nici măcar cea mai sensibilă piele. În plus, absoarbe perfect transpirația. Croiala boxerilor și a pantalonilor scurți pentru copii cu motive vesele corespunde cerințelor de activitate constantă a copiilor. Acesta rămâne la locul său în orice situație. Nu contează dacă băieții se cațără în copaci, fac atletism sau se bat între ei. Cusăturile boxerilor colorați nu se freacă de piele, iar elasticul lat nu taie talia. Vreți să vă faceți copiii și mai fericiți? Împreună cu boxerii, surprindeți-i cu șosete amuzante.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–18 din 18 articole
1–18 din 18 articole