120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați lenjerie pentru băieți, care să fie confortabilă, elegantă și, de asemenea, fabricată din materiale de calitate? Mizați pe acești boxeri pentru băieți ai brandului Styx, cusuți în Cehia și cu o compoziție de 100% bumbac. Datorită acestei calități, permit pielii să respire, sunt plăcuți la atingere și adecvați pentru pielea sensibilă a ...

Căutați lenjerie pentru băieți, care să fie confortabilă, elegantă și, de asemenea, fabricată din materiale de calitate? Mizați pe acești boxeri pentru băieți ai brandului Styx, cusuți în Cehia și cu o compoziție de 100% bumbac. Datorită acestei calități, permit pielii să respire, sunt plăcuți la atingere și adecvați pentru pielea sensibilă a copiilor. În plus, lenjeria intimă Styx confecționează multe modele originale și colorate, din care micuțul tău își va alege ceva cu siguranță.

Cum să alegeți lenjerie intimă pentru copii?

Pielea celor mici este foarte sensibilă la ceea ce intră în contact cu ea - se irită ușor, se înroșește sau provoacă mâncărimi. De aceea alegeți articolele de lenjerie intimă pentru fete și băieți ținând cont de calitatea materialelor folosite. Pentru uzul zilnic sunt de preferat acei boxeri pentru copii fabricați din materiale naturale, precum bumbacul, fibra de bambus sau modal. Pe de altă parte, pentru sport, luați-le lenjerii de corp elastică, din lână merinos, care absoarbe mirosurile și elimină eficient transpirația. Băieții vor aprecia boxerii, care se fixează bine pe corp, în timp ce fetele se vor bucura de sport în chiloții fără cusături, cu picior.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 36 articole
pe pagină
1–30 din 36 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.