120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Domnilor, spuneți sincer, când a fost ultima dată când v-ați cumpărat lenjerie intimă care să nu vă fie prea mare sau prea mică? Faceți-vă o bucurie, dvs. și partenerei și includeți în garderoba dvs. boxeri, boxeri clasici sau chiloți bărbați, care se potrivesc perfect. Pentru uzul zilnic se recomandă boxeri pentru bărbați din lână merino și bu...

Domnilor, spuneți sincer, când a fost ultima dată când v-ați cumpărat lenjerie intimă care să nu vă fie prea mare sau prea mică? Faceți-vă o bucurie, dvs. și partenerei și includeți în garderoba dvs. boxeri, boxeri clasici sau chiloți bărbați, care se potrivesc perfect. Pentru uzul zilnic se recomandă boxeri pentru bărbați din lână merino și bumbac, în timp ce pentru ocazii speciale, articolele de lenjerie intimă din satin sunt ideale. Pentru sport, optați pentru specialele lenjerii funcționale sau pentru lenjerii intime termice din lână merinos, ce absorb bine transpirația și nu lasă mirosuri neplăcute. 

Dați o șansă articolelor de îmbrăcăminte și lenjeriilor din lână merino

Lâna merino este o lână extrem de fină produsă de rasa de oi domestice cunoscute sub numele de Merino. Este așadar un material complet natural, care spre deosebire de lâna obișnuită nu zgârie pielea și nu o irită. Are proprietăți grozave termoregulatoare – pe timpul verii răcorește corpul, în timp ce pe timpul iernii o încălzește. În plus, absoarbe eficient mirosurile și nu miroase la fel de urât ca materialele sintetice, astfel încât puteți purta haine merino mult mai mult timp decât sunteți obișnuiți. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–8 din 8 articole
1–8 din 8 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.