120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați șosete pentru bărbați, care să fie potrivite atât pentru uz zilnic, cât și pentru sport și activități outdoor? Încercați șosete merino pentru bărbați, fabricate din cea mai moale lână, produsă de rasa de oi domestice a cărei proveniență este din Maroc. Lâna merino nu irită pielea, nu o zgârie și nu lasă mirosuri, dimpotrivă, se caracter...

Căutați șosete pentru bărbați, care să fie potrivite atât pentru uz zilnic, cât și pentru sport și activități outdoor? Încercați șosete merino pentru bărbați, fabricate din cea mai moale lână, produsă de rasa de oi domestice a cărei proveniență este din Maroc. Lâna merino nu irită pielea, nu o zgârie și nu lasă mirosuri, dimpotrivă, se caracterizează prin abilități excelente de termoreglare - vara vă răcorește, în timp ce iarna vă încălzește plăcut. Din acest motiv, din lâna merino sunt fabricate nu doar șosete înalte și ciorapi lungi, dar și lenjerii funcționale, care absorb eficient transpirația.

Cum să alegeți șosetele adecvate?

Șosetele nu sunt numai de decor, ele îndeplinesc o mulțime de sarcini importante. Printre altele, acestea protejează împotriva umezelii și a frigului, previn transpirația excesivă, absorb mirosurile neplăcute și îmbunătățesc fluxul sanguin la nivelul picioarelor. În niciun caz nu trebuie să înțepe și să provoace bătături incomode la nivelul gambelor sau gleznelor. Foarte importantă este și calitatea materialelor - în timp ce pentru uzul zilnic șosetele din bumbac și șosetele din bambus sunt cele mai adecvate, pentru sport se recomandă șosete funcționale din merino sau cu adaos de argint.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–16 din 16 articole
1–16 din 16 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.