Crăciun de vară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Căutați șosete pentru bărbați, care să fie potrivite atât pentru uz zilnic, cât și pentru sport și activități outdoor? Încercați șosete merino pentru bărbați, fabricate din cea mai moale lână, produsă de rasa de oi domestice a cărei proveniență este din Maroc. Lâna merino nu irită pielea, nu o zgârie și nu lasă mirosuri, dimpotrivă, se caracte...

Căutați șosete pentru bărbați, care să fie potrivite atât pentru uz zilnic, cât și pentru sport și activități outdoor? Încercați șosete merino pentru bărbați, fabricate din cea mai moale lână, produsă de rasa de oi domestice a cărei proveniență este din Maroc. Lâna merino nu irită pielea, nu o zgârie și nu lasă mirosuri, dimpotrivă, se caracterizează prin abilități excelente de termoreglare - vara vă răcorește, în timp ce iarna vă încălzește plăcut. Din acest motiv, din lâna merino sunt fabricate nu doar șosete înalte și ciorapi lungi, dar și lenjerii funcționale, care absorb eficient transpirația.

Cum să alegeți șosetele adecvate?

Șosetele nu sunt numai de decor, ele îndeplinesc o mulțime de sarcini importante. Printre altele, acestea protejează împotriva umezelii și a frigului, previn transpirația excesivă, absorb mirosurile neplăcute și îmbunătățesc fluxul sanguin la nivelul picioarelor. În niciun caz nu trebuie să înțepe și să provoace bătături incomode la nivelul gambelor sau gleznelor. Foarte importantă este și calitatea materialelor - în timp ce pentru uzul zilnic șosetele din bumbac și șosetele din bambus sunt cele mai adecvate, pentru sport se recomandă șosete funcționale din merino sau cu adaos de argint.

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–11 din 11 articole
1–11 din 11 articole