120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Brand cehesc
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Reducerile de Black Friday au ajuns și pe Nedeto.ro! Folosiți ofertele la articole de lenjerie intimă pentru bărbați și achiziționați-vă piesele preferate cu reduceri de până la 50 %. Faceți-vă o bucurie, dvs. și partenerei, și permiteți să intre în garderoba dvs. o gură de aer proaspăt sub forma grozavilor boxeri, veselilor boxeri clasici și a...

Reducerile de Black Friday au ajuns și pe Nedeto.ro! Folosiți ofertele la articole de lenjerie intimă pentru bărbați și achiziționați-vă piesele preferate cu reduceri de până la 50 %. Faceți-vă o bucurie, dvs. și partenerei, și permiteți să intre în garderoba dvs. o gură de aer proaspăt sub forma grozavilor boxeri, veselilor boxeri clasici și a chiloților clasici. Sau achiziționați seturi avantajoase cu lenjerie și șosete, la super prețuri.

Materialul calitativ este baza.

Atunci când alegeți lenjerie intimă, axați-vă pe alegerea mărimii corecte și pe calitatea materialelor folosite. Lenjeriile trebuie să fie cu orice preț confortabile, elastice și să permită pielii să respire. Pentru uzul zilnic sunt grozavi acei boxeri pentru copii și boxeri clasici fabricați din materiale naturale, precum bumbacul, fibra de bambus sau modal. Pe de altă parte, pentru sport este indicată utilizarea de lenjerii funcționale din lână merino sau fibre artificiale, care absorb eficient transpirația. Aruncați o privire și la articolele de lenjerie intimă pentru bărbați la reducere și nu uitați că în cazul comenzilor de peste 199 RON aveți transportul gratuit.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 1201 articole
pe pagină
1–30 din 1201 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.