120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Reducerile de Black Friday au ajuns și pe Nedeto.ro! Folosiți ofertele la articole de lenjerie intimă pentru bărbați și achiziționați-vă piesele preferate cu reduceri de până la 50 %. Faceți-vă o bucurie, dvs. și partenerei, și permiteți să intre în garderoba dvs. o gură de aer proaspăt sub forma grozavilor boxeri, veselilor boxeri clasici și a...

Reducerile de Black Friday au ajuns și pe Nedeto.ro! Folosiți ofertele la articole de lenjerie intimă pentru bărbați și achiziționați-vă piesele preferate cu reduceri de până la 50 %. Faceți-vă o bucurie, dvs. și partenerei, și permiteți să intre în garderoba dvs. o gură de aer proaspăt sub forma grozavilor boxeri, veselilor boxeri clasici și a chiloților clasici. Sau achiziționați seturi avantajoase cu lenjerie și șosete, la super prețuri.

Materialul calitativ este baza.

Atunci când alegeți lenjerie intimă, axați-vă pe alegerea mărimii corecte și pe calitatea materialelor folosite. Lenjeriile trebuie să fie cu orice preț confortabile, elastice și să permită pielii să respire. Pentru uzul zilnic sunt grozavi acei boxeri pentru copii și boxeri clasici fabricați din materiale naturale, precum bumbacul, fibra de bambus sau modal. Pe de altă parte, pentru sport este indicată utilizarea de lenjerii funcționale din lână merino sau fibre artificiale, care absorb eficient transpirația. Aruncați o privire și la articolele de lenjerie intimă pentru bărbați la reducere și nu uitați că în cazul comenzilor de peste 199 RON aveți transportul gratuit.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 1129 articole
pe pagină
1–30 din 1129 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.