120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Bucurați-vă de reducerile de Black Friday, care tocmai au sosit pe Nedeto.ro! Folosiți-vă de ofertele la lenjeria de damă și achiziționați-vă articolele preferate cu o reducere de până la 50 %. Vă așteaptă nu numai chiloți de firmă cu croială clasică, chiloți sexy brazilieni și chiloți tanga senzuali la prețuri reduse, dar și sutiene sport sau ...

Bucurați-vă de reducerile de Black Friday, care tocmai au sosit pe Nedeto.ro! Folosiți-vă de ofertele la lenjeria de damă și achiziționați-vă articolele preferate cu o reducere de până la 50 %. Vă așteaptă nu numai chiloți de firmă cu croială clasică, chiloți sexy brazilieni și chiloți tanga senzuali la prețuri reduse, dar și sutiene sport sau boxeri veseli. Nu trebuie să scape de atenția dvs. nici seturile avantajoase de lenjerie intimă și șosete la super prețuri.

Materialul calitativ este baza.

Depinde numai de dvs. dacă vă veți îmbogăți garderoba cu boxeri de damă comozi, cu motive vesele, cu chiloți tanga din dantelă sau o cămașă romantică de noapte. În orice caz, atunci când alegeți astfel de articole, axați-vă nu doar pe preț ci și pe calitatea materialelor folosite. Pentru uzul zilnic, articolele de lenjerie intimă din bumbac, fibră de bambus sau modal sunt cele mai indicate, deoarece sunt ușoare și permit pielii să respire. Aruncați o privire și la articolele de lenjerie de damă la reducere și nu uitați că în cazul comenzilor de peste 199 RON aveți transportul gratuit.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 764 articole
pe pagină
1–30 din 764 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.