120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Brand cehesc
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Bucurați-vă de reducerile de Black Friday, care tocmai au sosit pe Nedeto.ro! Folosiți-vă de ofertele la lenjeria de damă și achiziționați-vă articolele preferate cu o reducere de până la 50 %. Vă așteaptă nu numai chiloți de firmă cu croială clasică, chiloți sexy brazilieni și chiloți tanga senzuali la prețuri reduse, dar și sutiene sport sau ...

Bucurați-vă de reducerile de Black Friday, care tocmai au sosit pe Nedeto.ro! Folosiți-vă de ofertele la lenjeria de damă și achiziționați-vă articolele preferate cu o reducere de până la 50 %. Vă așteaptă nu numai chiloți de firmă cu croială clasică, chiloți sexy brazilieni și chiloți tanga senzuali la prețuri reduse, dar și sutiene sport sau boxeri veseli. Nu trebuie să scape de atenția dvs. nici seturile avantajoase de lenjerie intimă și șosete la super prețuri.

Materialul calitativ este baza.

Depinde numai de dvs. dacă vă veți îmbogăți garderoba cu boxeri de damă comozi, cu motive vesele, cu chiloți tanga din dantelă sau o cămașă romantică de noapte. În orice caz, atunci când alegeți astfel de articole, axați-vă nu doar pe preț ci și pe calitatea materialelor folosite. Pentru uzul zilnic, articolele de lenjerie intimă din bumbac, fibră de bambus sau modal sunt cele mai indicate, deoarece sunt ușoare și permit pielii să respire. Aruncați o privire și la articolele de lenjerie de damă la reducere și nu uitați că în cazul comenzilor de peste 199 RON aveți transportul gratuit.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 730 articole
pe pagină
1–30 din 730 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.