120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Lichidarea depozitelor! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Reducerile de Black Friday au sosit la Nedeto.ro! Bucurați-vă de ofertele la lenjerie damă și cumpărați cu reduceri de până la 80 %. Vă așteaptă nu numai chiloți de firmă cu croială clasică, chiloți sexy brazilieni și chiloți tanga senzuali la prețuri reduse, dar și sutiene sport sau boxeri veseli. Nu trebuie să scape atenției dvs. nici seturi...

Reducerile de Black Friday au sosit la Nedeto.ro! Bucurați-vă de ofertele la lenjerie damă și cumpărați cu reduceri de până la 80 %. Vă așteaptă nu numai chiloți de firmă cu croială clasică, chiloți sexy brazilieni și chiloți tanga senzuali la prețuri reduse, dar și sutiene sport sau boxeri veseli. Nu trebuie să scape atenției dvs. nici seturile avantajoase de lenjerie intimă și șosete la super prețuri. Branduri precum Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Styx, Dedoles sau Nedeto se află la noi ca la ele acasă. 

Materialul calitativ este baza.

Depinde numai de dvs. dacă vă veți îmbogăți garderoba cu boxeri de damă comozi, cu motive vesele, cu chiloți tanga din dantelă sau o cămașă romantică de noapte. În orice caz, atunci când alegeți astfel de articole, axați-vă nu doar pe preț ci și pe calitatea materialelor folosite. Pentru uzul zilnic, articolele de lenjerie intimă din bumbac, fibră de bambus sau modal sunt cele mai indicate, deoarece sunt ușoare și permit pielii să respire.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 934 articole
pe pagină
1–30 din 934 articole