120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați pantaloni scurți pentru bărbați, în care puteți ieși în oraș, merge pe plajă și merge la sală? Sau căutați pantaloni de trening confortabili, pentru acasă? Pe Nedeto.ro veți găsi pantaloni pentru bărbați de toate lungimile, mărimile și tipurile de croială, din care cu siguranță veți putea alege. La noi au de unde alege susținătorii eleg...

Căutați pantaloni scurți pentru bărbați, în care puteți ieși în oraș, merge pe plajă și merge la sală? Sau căutați pantaloni de trening confortabili, pentru acasă? Pe Nedeto.ro veți găsi pantaloni pentru bărbați de toate lungimile, mărimile și tipurile de croială, din care cu siguranță veți putea alege. La noi au de unde alege susținătorii eleganței simple, pasionații de sport, dar și iubitorii hainelor de firmă, pe care îi așteaptă pantaloni scurți de firmă de la Calvin Klein, Puma sau Tommy Hilfiger.

Și pentru sport? Optați pentru îmbrăcăminte funcțională

În timp ce pentru uzul zilnic vă puteți bucura de îmbrăcăminte din bumbac, modal sau lyocell, pentru sport vă sunt la îndemână pantalonii scurți funcționali sau colanții pentru bărbați. Spre deosebire de îmbrăcămintea obișnuită, acestea elimină eficient transpirația, absorb mirosurile neplăcute și au proprietăți termoregulatoare excelente - asta înseamnă că vara păstrează răcoarea și vă țin de cald iarna. Pentru orice altceva vă ajută lenjeria intimă termică, pe care vă recomandăm să o purtați iarna pe sub pantalonii sport.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–1 din 1 recenzie
1–1 din 1 recenzie
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.