120 de zile pentru schimb sau retur
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Black Friday
Reducere de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Ei bine, spuneți! - Nu sunt bestiale? Aceste șorturi vesele, cu motiv de pepene suculent, avocado copt și dulciuri mult prea dulci vă vor trezi cu siguranță pofta de viață. Sunt comozi, au o croială perfectă și sunt confecționați din materiale calitative, astfel încât nu veți dori să îi dați jos la sfârșitul zilei. Asta nu este o problemă, deoa...

Ei bine, spuneți! - Nu sunt bestiale? Aceste șorturi vesele, cu motiv de pepene suculent, avocado copt și dulciuri mult prea dulci vă vor trezi cu siguranță pofta de viață. Sunt comozi, au o croială perfectă și sunt confecționați din materiale calitative, astfel încât nu veți dori să îi dați jos la sfârșitul zilei. Asta nu este o problemă, deoarece datorită croielii lor largi, sunt ideali pentru dormit. Preferați să purtați boxeribărbați? Nicio problemă! Achiziționați împreună cu aceștia și șosete vesele cu același motiv și fiți asortat din cap până în picioare.

Cum să alegeți lenjerie intimă veselă?

Alungați plictiseala și griul din garderoba dvs. și achiziționați șosete colorate și lenjerie intimă cu motive vesele, care reflectă perfect starea dvs. actuală de spirit Nu uitați că designul nu este totul și, atunci când alegeți lenjeria, este necesar să vă axați pe croiala acesteia, calitatea prelucrării și materialele folosite. La bărbați, boxerii sunt câștigători, datorită croielii lor care flatează aproape orice tip de siluetă. Dacă, totuși, puneți accent pe confort, atunci vi se vor potrivi boxerii colorați fabricați de brandul Styx, care confecționează lenjerie intimă cehească din bumbac 100%.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 39 articole
pe pagină
1–30 din 39 articole