120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Nu cădeți pe gânduri! Această lenjerie intimă veselă, pentru damă, care se joacă cu toate culorile, vă va garanta buna dispoziție. Includeți în garderoba dvs. boxeri damă cu motive vesele, chiloți colorați sau șosete, care nu par să se potrivească deloc, și dați frâu liber imaginației dvs. S-ar putea să trebuiască să vă obișnuiți cu privirile c...

Nu cădeți pe gânduri! Această lenjerie intimă veselă, pentru damă, care se joacă cu toate culorile, vă va garanta buna dispoziție. Includeți în garderoba dvs. boxeri damă cu motive vesele, chiloți colorați sau șosete, care nu par să se potrivească deloc, și dați frâu liber imaginației dvs. S-ar putea să trebuiască să vă obișnuiți cu privirile curioase (și adesea invidioase sau admirative) ale celor din jur, dar nimic nu vă va strica buna dispoziție.

Cum să alegeți lenjeria pentru damă

Lenjeria intimă are un impact semnificativ asupra modului în care vă simțiți pe parcursul zilei. Lenjeriile care se potrivesc perfect le veți recunoaște dintr-o privire, pentru că vă vor evidenția punctele forte și vor ascunde orice defecte. Printre femei, de departe cei mai preferați sunt acei chiloți cu croială clasică. Însă dacă sunteți în căutarea unui articol special, încercați chiloții brazilieni croiți cu rafinament sau chiloți sexy tanga, care nu lasă prea mult loc imaginației. Nu sunteți sigur ce să alegeți? Aruncați o privire la articolele de lenjerie intimă Styx din 100% bumbac, care lasă pielea să respire și nu provoacă niciun fel de reacții alergice.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 143 articole
pe pagină
1–30 din 143 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.