120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Lăsați-vă imaginația să zburde și includeți în garderoba dvs. chiloți colorați de damă, care vă vor face fiecare zi un tablou. Chiloții veseli vă vor cuceri nu numai prin designul lor original, ci și prin calitatea lor. Aceștia sunt extrem de confortabili, perfect croiți și cusuți din materiale de calitate superioară, ce sunt ideali chiar și pe...

Lăsați-vă imaginația să zburde și includeți în garderoba dvs. chiloți colorați de damă, care vă vor face fiecare zi un tablou. Chiloții veseli vă vor cuceri nu numai prin designul lor original, ci și prin calitatea lor. Aceștia sunt extrem de confortabili, perfect croiți și cusuți din materiale de calitate superioară, ce sunt ideali chiar și pentru pielea sensibilă. Nu ne credeți? Încercați pe propria piele chiloții din bambus 69SLAM.

Cum să alegeți lenjeria pentru damă

Lenjeria intimă care se potrivește perfect vă garantează că vă simțiți confortabil și în largul dvs. pe tot parcursul zilei. Trebuie doar să știți ce tip să alegeți. Chiloții cu croială clasică sunt cei mai populari în rândul femeilor, dar nu sunt întotdeauna alegerea ideală. Dacă vă deranjează coapsele mai mari, alegeți chiloții cu picior, dacă dimpotrivă, doriți să atrageți atenția asupra posteriorului, îmbrăcați chiloții brazilieni,rafinați croiți. Din garderoba dvs. nu trebuie să lipsească nici chiloții cu dantelă – un articol sexy ce creează atmosfera ideală. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 154 articole
pe pagină
1–30 din 154 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.