120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați tricoul sport pentru bărbați, în care să puteți atinge cele mai bune performanțe? În acest caz, pariați pe tricouri funcționale pentru bărbați, care se usucă rapid, elimină eficient transpirația și absorb mirosurile. Datorită acestor calități, acestea au grijă de confortul dvs. termic, în timp ce dvs. vă puteți concentra din plin pe ati...

Căutați tricoul sport pentru bărbați, în care să puteți atinge cele mai bune performanțe? În acest caz, pariați pe tricouri funcționale pentru bărbați, care se usucă rapid, elimină eficient transpirația și absorb mirosurile. Datorită acestor calități, acestea au grijă de confortul dvs. termic, în timp ce dvs. vă puteți concentra din plin pe atingerea obiectivului propus. Vreți să faceți sport împreună cu partenera? Cumpărați-i un tricou funcțional pentru damă, în care să poată ține pasul cu dvs.

Cum să alegeți lenjerii funcționale?

Fie că practicați sportul în mod recreațional sau profesional, din garderoba dvs. nu ar trebui să lipsească boxeri sport, șosete și colanți, precum și tricouri funcționale cu mânecă scurtă și lungă pentru bărbați. La alegerea de tricouri sport pentru bărbați, trebuie să acordați atenție în special materialelor folosite. Foarte populare sunt acele tricouri din lână merino și bambus, care au proprietăți antibacteriene naturale. Pe lângă material, axați-vă pe detalii, precum tăietura și mărimea tricoului, prelucrarea cusăturilor, panourile respirabile sau elementele reflectorizante.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–3 din 3 articole
1–3 din 3 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.