120 de zile pentru schimb sau retur
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Black Friday
Reducere de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați tricoul sport pentru bărbați, în care să puteți atinge cele mai bune performanțe? În acest caz, pariați pe tricouri funcționale pentru bărbați, care se usucă rapid, elimină eficient transpirația și absorb mirosurile. Datorită acestor calități, acestea au grijă de confortul dvs. termic, în timp ce dvs. vă puteți concentra din plin pe ati...

Căutați tricoul sport pentru bărbați, în care să puteți atinge cele mai bune performanțe? În acest caz, pariați pe tricouri funcționale pentru bărbați, care se usucă rapid, elimină eficient transpirația și absorb mirosurile. Datorită acestor calități, acestea au grijă de confortul dvs. termic, în timp ce dvs. vă puteți concentra din plin pe atingerea obiectivului propus. Vreți să faceți sport împreună cu partenera? Cumpărați-i un tricou funcțional pentru damă, în care să poată ține pasul cu dvs.

Cum să alegeți lenjerii funcționale?

Fie că practicați sportul în mod recreațional sau profesional, din garderoba dvs. nu ar trebui să lipsească boxeri sport, șosete și colanți, precum și tricouri funcționale cu mânecă scurtă și lungă pentru bărbați. La alegerea de tricouri sport pentru bărbați, trebuie să acordați atenție în special materialelor folosite. Foarte populare sunt acele tricouri din lână merino și bambus, care au proprietăți antibacteriene naturale. Pe lângă material, axați-vă pe detalii, precum tăietura și mărimea tricoului, prelucrarea cusăturilor, panourile respirabile sau elementele reflectorizante.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–3 din 3 articole
1–3 din 3 articole