120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați un tricou sport de damă, în care să puteți atinge cele mai bune performanțe? Pariați pe tricouri funcționale pentru femei, care se usucă rapid, elimină transpirația și absorb mirosurile. Datorită acestor calități, acestea au grijă de confortul dvs. termic, în timp ce dvs. vă puteți concentra toată atenția pe atingerea obiectivului propus...

Căutați un tricou sport de damă, în care să puteți atinge cele mai bune performanțe? Pariați pe tricouri funcționale pentru femei, care se usucă rapid, elimină transpirația și absorb mirosurile. Datorită acestor calități, acestea au grijă de confortul dvs. termic, în timp ce dvs. vă puteți concentra toată atenția pe atingerea obiectivului propus. Vreți să faceți sport împreună cu partenerul? Cumpărați-i un tricou funcțional pentru bărbați, în care să poată ține pasul cu dvs.

La ce folosesc lenjeriile funcționale?

Scopul principal al lenjeriei intime funcționale este de a îndepărta transpirația de pe corp și, chiar și de pe alte straturi de îmbrăcăminte. Datorită acestei calități, poate menține o temperatură corporală optimă în timpul sportului. Vara vă răcorește, iarna vă ține de cald. Toate acestea sunt posibile datorită fibrelor speciale din care sunt confecționate lenjeriile funcționale. Fie că faceți sport în mod recreațional sau profesional, din garderoba dvs. nu ar trebui să lipsească articole precum chiloți sport, sutiene, șosete și tricouri funcționale pentru femei, cu mânecă lungă, pe care recomandăm să le combinați, pentru un efect optim, cu alte straturi de îmbrăcăminte funcțională.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–1 din 1 recenzie
1–1 din 1 recenzie
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.