Black Friday de vară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Viața este prea scurtă pentru a purta lenjerie intimă strâmtă și incomodă. Dacă sunteți un bărbat cu forme mai expresive și în același timp nu prea iubiți chiloții cu cracul mai lung, veți îndrăgi imediat chiloții bărbați în mărimi mari. Datorită croielii lor strânse, ei nu se strâng și pot fi purtați sub pantaloni strâmți, pe sub cracul boxeril...

Viața este prea scurtă pentru a purta lenjerie intimă strâmtă și incomodă. Dacă sunteți un bărbat cu forme mai expresive și în același timp nu prea iubiți chiloții cu cracul mai lung, veți îndrăgi imediat chiloții bărbați în mărimi mari. Datorită croielii lor strânse, ei nu se strâng și pot fi purtați sub pantaloni strâmți, pe sub cracul boxerilor largi sau a boxerilor s-ar putea vedea. Confortabilii și funcționalii chiloți bărbați vor fi apreciați și atunci când faceți sport, deoarece veți transpira mai puțin datorită cantității minime de material.

Cum să alegeți chiloți bărbați pentru siluete mai corpolente

Fie că aveți câteva kilograme în plus, că sunteți culturist, sau natura v-a înzestrat cu forme în locurile potrivite, încercați întotdeauna ca mărimea și croiala lenjeriei intime să se potrivească siluetei dvs. Nu este nimic mai rău decât atunci când lenjeria intimă vă strânge în mod inestetic coapsele și zona inghinală sau vă taie în talie. Deci, dacă nu sunteți sigur de mărimea dvs., luați un metru de croitorie și măsurați-vă cu grijă în talie. La achiziționarea lenjeriilor intime, a pijamale sau a îmbrăcăminții pentru persoanele corpolente, urmați tabelele de dimensiuni ale producătorilor individuali, care vă vor ajuta să alegeți corect.

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–5 din 5 articole
1–5 din 5 articole