120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Dormiți într-un simplu tricou, deoarece nu credeți că ați putea găsi o pijama de bărbați pentru siluetă corpolentă, care să vă îndeplinească toate nevoile? Acum nu mai trebuie să visați la asta! Generoasele pijamale de mărimi mari vă oferă confort și vă lasă să dormiți liniștit. Moda contemporană oferă nenumărate articole atractive care se potri...

Dormiți într-un simplu tricou, deoarece nu credeți că ați putea găsi o pijama de bărbați pentru siluetă corpolentă, care să vă îndeplinească toate nevoile? Acum nu mai trebuie să visați la asta! Generoasele pijamale de mărimi mari vă oferă confort și vă lasă să dormiți liniștit. Moda contemporană oferă nenumărate articole atractive care se potrivesc chiar și celor mai bine făcuți dintre bărbați. Optați pentru simplitate, detalii decorative minime și materiale naturale, care lasă pielea să respire.

Cum să alegeți lenjerii pentru persoane corpolente?

Fie că aveți câteva kilograme în plus, fie că mama natură v-a înzestrat în locurile potrivite, nu este cazul să vă limitați în alegerea lenjeriei intime. Trebuie doar să vă cunoașteți măsurile și să știți ce croieli vă avantajează. Pe bărbații cu forme mai pronunțate îi avantajează de regulă boxeri clasici sau boxeri bărbați, care pot ascunde multe defecte. Pe de altă parte, articole precum chiloți bărbați nu sunt recomandați pentru bărbații mai corpolenți, însă nu trebuie să renunțați complet la ei. Aruncați o privire la boxeri clasici mărimi mari pentru bărbați, boxeri și chiloți bărbați și găsiți acea lenjerie intimă ideală pentru garderoba dvs.

Afișați mai multe
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.