120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Sutienele balconette, cu armături, sunt o parte integrantă a garderobei fiecărei femei. Îți susțin frumos sânii, îți oferă un decolteu complet și pot ameliora, chiar și durerile de spate. Pentru ca sutienele cu armătură să funcționeze bine și să ofere suportul necesar, acestea trebuie să se așeze bine pe sâni. Asigurați-vă deci că armătura se p...

Sutienele balconette, cu armături, sunt o parte integrantă a garderobei fiecărei femei. Îți susțin frumos sânii, îți oferă un decolteu complet și pot ameliora, chiar și durerile de spate. Pentru ca sutienele cu armătură să funcționeze bine și să ofere suportul necesar, acestea trebuie să se așeze bine pe sâni. Asigurați-vă deci că armătura se potrivește perfect pe corp, că nu vă strânge nicăieri și că se termină la subraț. Preferați să purtați sutiene fără sârmă? Și pe acestea le puteți găsi la noi!

Cum să alegeți un sutien de damă?

Pentru ca un sutien să se potrivească bine, nu depinde totul doar de mărime și croială, dar și de forma cupelor și a bretelelor. Printre cele clasice se numără sutiene cu cupe triunghiulare, care sunt perfecte mai ales doamnelor cu sâni mai mici. Dacă sunteți în căutarea unui sutien pentru un bust mai mare, atunci optați pentru cele cu bretele mai late, care nu vă vor intra în piele. Axați-vă și pe calitatea materialelor – o alegere ideală sunt acele sutiene fabricate din fibre de bambus, monocrome sau din bumbac, un material respirabil, ce nu irită pielea. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 36 articole
pe pagină
1–30 din 36 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.