120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Cumpărați prințesei dvs. o pijama cu ajutorul căreia va dormi ca în puf. Pijamalele pentru fete, la fel ca și pijamalele pentru băieți, sunt cusute din 100% bumbac, care este ideal chiar și pentru pielea sensibilă a copiilor. În plus, acestea se caracterizează printr-o croială confortabilă și originală, care va cuceri inimile domnișoarelor mari...

Cumpărați prințesei dvs. o pijama cu ajutorul căreia va dormi ca în puf. Pijamalele pentru fete, la fel ca și pijamalele pentru băieți, sunt cusute din 100% bumbac, care este ideal chiar și pentru pielea sensibilă a copiilor. În plus, acestea se caracterizează printr-o croială confortabilă și originală, care va cuceri inimile domnișoarelor mari și mici. Pe Nedeto.ro veți găsi pijamale pentru copii cu mânecă scurtă, ideale pe timp de vară, dar și pijamale pentru copii cu mânecă lungă, care țin de cald în timpul zilelor răcoroase de iarnă.

Cum să alegeți o pijama calitativă pentru copii?

În cazul pijamalelor pentru copii, vă recomandăm să alegeți o mărime un pic mai mare decât cea pe care o poartă în mod normal copilul. O pijama mai largă va fi mult mai confortabilă pentru cel mic pe timpul nopții, iar acesta nu va transpira la fel de mult ca în una mai strânsă. Acordați o atenție deosebită și cusăturilor (acestea nu trebuie să fie prea aspre), precum și la calitatea materialului. Optați pentru materiale textile naturale care permit pielii să respire liber și nu provoacă reacții alergice. În mod similar, alegeți și lenjerie pentru fete, boxeri pentru copii și șosete pentru copii – țineți întotdeauna cont de pielea sensibilă a celor mici.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–15 din 15 articole
1–15 din 15 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.