120 de zile pentru schimb sau retur
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Black Friday
Reducere de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați o pijama pentru băieți, în care micuțul dvs. năzdrăvan să poată dormi bine toată noaptea? Pe Nedeto.ro puteți găsi pijamale din bumbac pentru băieți cu vârstă între 2 și 14 ani, care sunt ideale chiar și pentru pielea sensibilă a copiilor. Croiala mai largă, ce asigură un confort sporit pe timpul nopții este ceva absolut normal – pijamau...

Căutați o pijama pentru băieți, în care micuțul dvs. năzdrăvan să poată dormi bine toată noaptea? Pe Nedeto.ro puteți găsi pijamale din bumbac pentru băieți cu vârstă între 2 și 14 ani, care sunt ideale chiar și pentru pielea sensibilă a copiilor. Croiala mai largă, ce asigură un confort sporit pe timpul nopții este ceva absolut normal – pijamaua nu va strânge pielea, nu o va zgâria și nici nu va provoca bătături sau bășici neplăcute. Căutați o pijama pentru o micuță domnișoară? Atunci aceste pijamale pentru fete din 100% bumbac nu trebuie să vă scape.

Cum să alegeți o pijama calitativă pentru copii?

Pijamaua de copii trebuie să fie în special confortabilă, suficient de respirabilă și fabricată din materiale calitative. Acordați o atenție deosebită și cusăturilor - cele prea aspre pot irita în mod neplăcut pielea copiilor. De asemenea, adaptați-vă alegerea pijamalei în funcție de sezon. În timp ce pe timp de vară sunt ideale acele pijamale pentru copii cu mânecă scurtă, iarna sunt mai potrivite acele pijamale copii cu mânecă și pantaloni lungi, care sunt mai călduroase. În mod similar, alegeți și lenjerie pentru băieți, boxeri copii și șosete copii – țineți întotdeauna cont de pielea sensibilă a celor mici.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–20 din 20 articole
1–20 din 20 articole