120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați o pijama pentru băieți, în care micuțul dvs. năzdrăvan să poată dormi bine toată noaptea? Pe Nedeto.ro puteți găsi pijamale din bumbac pentru băieți cu vârstă între 2 și 14 ani, care sunt ideale chiar și pentru pielea sensibilă a copiilor. Croiala mai largă, ce asigură un confort sporit pe timpul nopții este ceva absolut normal – pijamau...

Căutați o pijama pentru băieți, în care micuțul dvs. năzdrăvan să poată dormi bine toată noaptea? Pe Nedeto.ro puteți găsi pijamale din bumbac pentru băieți cu vârstă între 2 și 14 ani, care sunt ideale chiar și pentru pielea sensibilă a copiilor. Croiala mai largă, ce asigură un confort sporit pe timpul nopții este ceva absolut normal – pijamaua nu va strânge pielea, nu o va zgâria și nici nu va provoca bătături sau bășici neplăcute. Căutați o pijama pentru o micuță domnișoară? Atunci aceste pijamale pentru fete din 100% bumbac nu trebuie să vă scape.

Cum să alegeți o pijama calitativă pentru copii?

Pijamaua de copii trebuie să fie în special confortabilă, suficient de respirabilă și fabricată din materiale calitative. Acordați o atenție deosebită și cusăturilor - cele prea aspre pot irita în mod neplăcut pielea copiilor. De asemenea, adaptați-vă alegerea pijamalei în funcție de sezon. În timp ce pe timp de vară sunt ideale acele pijamale pentru copii cu mânecă scurtă, iarna sunt mai potrivite acele pijamale copii cu mânecă și pantaloni lungi, care sunt mai călduroase. În mod similar, alegeți și lenjerie pentru băieți, boxeri copii și șosete copii – țineți întotdeauna cont de pielea sensibilă a celor mici.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–20 din 20 articole
1–20 din 20 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.