120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
99 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 250.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Unii oameni își poartă inima în palmă, alții o poartă pe boxeri. Dacă faceți parte din a doua categorie, atunci avem pentru dvs. o veste bună. La noi găsițișorturi vesele cu inimioare atât în variantă pentru femei cât și pentru bărbați, precum și șorturi pentru cupluri. Depinde doar de dvs. dacă optați pentru boxeri cu inimioare cu elastic sp...

Unii oameni își poartă inima în palmă, alții o poartă pe boxeri. Dacă faceți parte din a doua categorie, atunci avem pentru dvs. o veste bună. La noi găsițișorturi vesele cu inimioare atât în variantă pentru femei cât și pentru bărbați, precum și șorturi pentru cupluri. Depinde doar de dvs. dacă optați pentru boxeri cu inimioare cu elastic sport sau cu elastic clasic. Indiferent cum alegeți, puteți opta pentru diferite culori - pentru că cine spune că inimioarele trebuie să fie doar roșii?

Îndrăgostiți-vă de o lenjerie intimă calitativă!

Vă veți îndrăgosti de articolele de lenjerie intimă de înaltă calitate, încă de la prima vedere, sau mai bine zis, de la prima atingere. Este confecționată cu precizie și realizată din materiale de calitate superioară, fiind foarte confortabilă. Așadar nu este de mirare că o lenjerie intimă atent aleasă este un cadou perfect de ziua de naștere, ziua onomastică sau de Crăciun. Și nu trebuie să omitem nici Sf. Valentin, Ziua îndrăgostiților din întreaga lume. Nu uitați nici dvs. de această zi și dăruiți partenerului / ei dvs. lenjerie intimă cu model de ziua îndrăgostiților, boxeri lungi bărbați, cu inimioare sau lenjerie sexy de damă.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–8 din 8 articole
1–8 din 8 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare e-shop cehesc cu lenjerie intimă pentru bărbați, dar acest lucru nu înseamnă că suntem orientați doar pe sortimentul pentru bărbați. Dimpotrivă! Oricine de toate vârstele se va regăsi aici. Și există o mulțime de produse de unde să alegeți! Veți găsi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri, chiloți, sutiene, ... Vreți să vă faceți partenerul fericit cu o pereche de lenjerie intimă? Le găsiți la noi! Căutați dimensiuni suplimentare? Le găsiți la noi! Veți găsi cam tot ce vă puteți imagina. Și asta nu e tot. Cunoașteți marca cehească Styx? Nu? Atunci hai să remediem asta! Producția mărcii Styx este orientată complet în Cehia, iar produsele sunt supuse unei inspecții manuale. Ei bine, noi băgăm mâna în foc pentru calitatea produselor lor! Dați-ne o șansă! Ne bucurăm de ceea ce facem de mai bine de un deceniu și încercăm să vă facem să vă bucurați împreună cu noi.