120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

De Ziua Îndrăgostiților, schimbați lenjeriile din bumbac, clasice, cu cele din dantelă delicată, satin ispititor, tul transparent și decupaje sofisticate. Lenjerie intimă bărbațiși cea pentru femei poate fi foarte subtilă, dar și îndrăzneață. Depinde doar de dvs. cât de mult lăsați imaginația partenerului să zburde. În oferta noastră, doamnele...

De Ziua Îndrăgostiților, schimbați lenjeriile din bumbac, clasice, cu cele din dantelă delicată, satin ispititor, tul transparent și decupaje sofisticate. Lenjerie intimă bărbațiși cea pentru femei poate fi foarte subtilă, dar și îndrăzneață. Depinde doar de dvs. cât de mult lăsați imaginația partenerului să zburde. În oferta noastră, doamnele vor găsi sutiene sexy și chiloți, portjartiere cu ciorapi și seturi erotice, în timp ce pe domni îi așteaptă boxeri clasici din satin și boxeri de un roșu intens.

Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților, pentru bărbați și femei

Se apropie 14 februarie și dvs. vă întrebați ce cadou de Ziua Îndrăgostiților să oferiți partenerului sau partenerei? Arată-le dragostea ta nemărginită cu un cadou cu adevărat personal, care poate fi reprezentat de un set de lenjerie erotică, lenjerie intimă cu motive vesele sau șorturi pentru cupluri, asortate. Nu uitați să împachetați cadoul de Ziua Îndrăgostiților pentru iubitul sau iubita dvs. într-o cutie de cadou de lux și decorați-o cu o fundă roșie pentru un efect de neuitat.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 387 articole
pe pagină
1–30 din 387 articole