120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Doriți să faceți din îmbrăcarea lenjeriei de corp un ritual de experiență pe care copiii dvs. îl vor aștepta cu nerăbdare? Umpleți-le dulapul cu lenjerie pentru copii cu motive vesele. Lenjeria intimă colorată și veselă este garantat să le cucerească. Și ce vă va aduce în plus? Lenjeria de corp pentru copii cu motive vesele încurajează creativit...

Doriți să faceți din îmbrăcarea lenjeriei de corp un ritual de experiență pe care copiii dvs. îl vor aștepta cu nerăbdare? Umpleți-le dulapul cu lenjerie pentru copii cu motive vesele. Lenjeria intimă colorată și veselă este garantat să le cucerească. Și ce vă va aduce în plus? Lenjeria de corp pentru copii cu motive vesele încurajează creativitatea și imaginația lor, ceea ce este important pentru dezvoltarea gândirii copiilor. De exemplu, îmbrăcarea boxerilor pentru băieți și a chiloților pentru fete va fi mult mai distractivă și întregul proces va fi mai puțin stresant.

Calitatea lenjeriei colorate pentru copii este pe primul loc

Nu contează dacă cumpărați șosete pentru copii, boxeri, chiloți sau chiloți. Orice îmbrăcăminte pentru copii trebuie să fie compatibilă cu pielea sensibilă a acestora. Acest lucru este de două ori mai adevărat pentru lenjeria de corp. În oferta noastră veți găsi atât lenjerie de corp cehă pentru copii, cât și lenjerie de corp de mărci străine. Ce au în comun? Materiale de producție de înaltă calitate și tăieturi confortabile care nu limitează mișcarea copiilor. Printre lenjeria intimă de cea mai bună calitate, nu numai din Republica Cehă, se numără cea care este fabricată din materiale naturale. Bumbacul este cea mai bună alegere, deoarece este respirabil și elimină transpirația de pe corp. Elasticul din jurul inghinelor, gleznelor și taliei menține lenjeria intimă la locul ei, dar nu se taie și nu lasă copiii liberi.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 187 articole
pe pagină
1–30 din 187 articole