120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Ați auzit că boxerii sunt doar pentru bărbați, domni și băieți? În nici un caz! Noi vă oferim aici boxeri din bumbac cu design pentru femei. Modernii boxeri pentru damă sunt confecționați din fibre de bumbac de înaltă calitate, asigurând o experiență de purtare confortabilă în orice situație. Boxerii de damă din bumbac au, printre alte calită...

Ați auzit că boxerii sunt doar pentru bărbați, domni și băieți? În nici un caz! Noi vă oferim aici boxeri din bumbac cu design pentru femei. Modernii boxeri pentru damă sunt confecționați din fibre de bumbac de înaltă calitate, asigurând o experiență de purtare confortabilă în orice situație. Boxerii de damă din bumbac au, printre alte calități ale lor, și un aspect foarte original și atrag atenția prin caracterul lor neobișnuit. Foarte ușori, vaporoși și excepționali, acești boxeri de damă vă vor bucura indiferent unde vă aflați. Cumpărați-i pentru dvs. sau poate pentru prietenele dvs. ca un cadou potrivit pentru momentele de relaxare zilnică. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 144 articole
pe pagină
1–30 din 144 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.