120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Boxerii pentru dame cu elastic țesut sunt absolut geniali și vor deveni articolul preferat al fiecărei femei. Și de ce credeți? Categoric fac parte dintre cele mai universale articole de lenjerie intimă, pe care le puteți achiziționa. Da, se potrivesc perfect într-o multitudine de ocazii diferite, fie că vă pregătiți de o plimbare, să mergeți...

Boxerii pentru dame cu elastic țesut sunt absolut geniali și vor deveni articolul preferat al fiecărei femei. Și de ce credeți? Categoric fac parte dintre cele mai universale articole de lenjerie intimă, pe care le puteți achiziționa. Da, se potrivesc perfect într-o multitudine de ocazii diferite, fie că vă pregătiți de o plimbare, să mergeți la sală sau dimpotrivă, este timpul să vă relaxați sau să dormiți, acești boxeri de dame cu elastic țesut nu vă vor lăsa la greu și vor corespunde cerințelor dvs. de confort, în orice situație. Banda decorativă a elasticului se asortează plăcut cu stilul dvs. și nici nu strânge pielea sau o ciupește.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 81 articole
pe pagină
1–30 din 81 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.