120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Ați auzit că doamnele folosesc doar tanga sau chiloți ca și lenjerie intimă? Asta nu mai este de mult valabil, acum sunt aici și boxeri pentru dame! Da, noi vă oferim boxeri pentru dame fabricați în Cehia, într-o gamă variată de culori și modele. Puteți alege dintre boxerii cehești de damă ai brandului preferat. Materialele din care sunt confe...

Ați auzit că doamnele folosesc doar tanga sau chiloți ca și lenjerie intimă? Asta nu mai este de mult valabil, acum sunt aici și boxeri pentru dame! Da, noi vă oferim boxeri pentru dame fabricați în Cehia, într-o gamă variată de culori și modele. Puteți alege dintre boxerii cehești de damă ai brandului preferat. Materialele din care sunt confecționați acești boxeri sunt calitative, plăcute la atingere, dar și ușoare și vaporoase. Îi puteți folosi atât atunci când faceți sport, cât și zi de zi sau numai atunci când leneviți sau dormiți. Acești boxeri pentru dame cehești sunt, pe scurt, o lenjerie intimă universală, în care veți arăta totuși, de fiecare dată, incredibil de sexy. Cumpărați-vă asemenea boxeri și puteți pleca oriunde cu ei.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 139 articole
pe pagină
1–30 din 139 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.