120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Partea superioară a costumelor de baie este aceea parte a îmbrăcăminții de vară, care este cea mai “vizibilă”. Vreți și dvs. ca partea superioară a  costumelor de baie să fie vizibilă într-un mod corect și în același timp să vă facă să străluciți, pe timpul întregii veri? Vă oferim sutiene de baie cu diferite croieli, fie că preferați croiala...

Partea superioară a costumelor de baie este aceea parte a îmbrăcăminții de vară, care este cea mai “vizibilă”. Vreți și dvs. ca partea superioară a  costumelor de baie să fie vizibilă într-un mod corect și în același timp să vă facă să străluciți, pe timpul întregii veri? Vă oferim sutiene de baie cu diferite croieli, fie că preferați croiala triunghiulară sau banda de țesătură peste sâni, la noi aveți posibilitatea de a alege din diferite tipuri de croială. Sistemul de închidere flexibil și simplu vă asigură că nu va trebui să vă enervați cu acest articol de îmbrăcăminte și că îl veți îmbrăca corect, cu ușurință, de fiecare dată. Avantajul părții superioare a costumelor de baie este că ele pot fi combinate după bunul plac cu slipuri de la alte costume de baie. Încercați și dvs.!

Afișați mai multe
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.