120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Lichidarea depozitelor! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Căutați un cadou original de Ziua Îndrăgostiților pentru partenerul dvs.? Mizați pe calitate și pe o lenjerie intimă, care se potrivește perfect și în care vă simți confortabil și în același timp irezistibil. Atunci când alegeți, inspirați-vă din ceea ce știți că preferă iubitul dvs. – este vorba de genialii boxeri pentru bărbați, lenjerii boxe...

Căutați un cadou original de Ziua Îndrăgostiților pentru partenerul dvs.? Mizați pe calitate și pe o lenjerie intimă, care se potrivește perfect și în care vă simți confortabil și în același timp irezistibil. Atunci când alegeți, inspirați-vă din ceea ce știți că preferă iubitul dvs. – este vorba de genialii boxeri pentru bărbați, lenjerii boxeri clasici sau poate de clasicii chiloți bărbați? La noi veți găsi ceea ce căutați, fie că este vorba despre un cadou pentru iubitul dvs. de Ziua îndrăgostiților sau pentru orice altă zi din an.

Cadoul ideal (nu doar) pentru Ziua îndrăgostiților

Nu trebuie să vă arătați iubirea față de partener doar de Ziua îndrăgostiților. Arătați-i partenerului dvs. că vă gândiți la el neîncetat, tot timpul anului. Oferiți-i o Cutie misterioasă – un abonament original care îi oferă persoanei iubite o livrare lunară de boxeri Styx în cutia poștală. Sau surprindeți-l cu un pachet cadou cu boxeri și șosete asortate, care vor spune celor din jur că sunteți un cuplu inseparabil.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 81 articole
pe pagină
1–30 din 81 articole