120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Ne petrecem cam o treime din viață dormind, așa că de ce să nu facem acest lucru mai plăcut, îmbrăcând o pijama calitativă, care se potrivește perfect? Faceți-vă o bucurie și includeți în garderoba dvs. pijamale pentru bărbați, în care vă puteți bucura de o seară relaxantă în compania iubitei, de un maraton de jocuri cu gașca de prieteni sau ch...

Ne petrecem cam o treime din viață dormind, așa că de ce să nu facem acest lucru mai plăcut, îmbrăcând o pijama calitativă, care se potrivește perfect? Faceți-vă o bucurie și includeți în garderoba dvs. pijamale pentru bărbați, în care vă puteți bucura de o seară relaxantă în compania iubitei, de un maraton de jocuri cu gașca de prieteni sau chiar de un mic dejun de weekend în pat. Fiecare are de unde alege – în oferta noastră veți găsi atât pijamale cu mânecă scurtă, cât și pijamale călduroase cu mâneci și pantaloni lungi.

Dormiți ca în puf!

Atunci când alegeți pijamale noi, gândiți-vă că este important să fie lejere și fabricate din materiale calitative. Un pariu sigur este pijamaua pentru bărbați, din bumbac, care este ușoară, lasă pielea să respire și este adecvată, chiar și pentru cei cu pielea sensibilă. În nopțile fierbinți de vară, veți aprecia atingerea satin-ului, în timp ce o pijama mai călduroasă din flanel va fi de folos în lunile de iarnă. Ce să faceți dacă nu sunteți tocmai fanul pijamalei? În acest caz, înlocuiți-o cu boxeri pentru bărbați pentru dormit, pe care este suficient să îi completați cu un tricou sau maieu și ați rezolvat problema. 

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 47 articole
pe pagină
1–30 din 47 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.