120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Lichidarea depozitelor! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Bucurați-vă de un somn odihnitor în noile dvs. pijamale. Includeți în garderoba dvs. comoda pijama de damă sau irezistibila cămașă de noapte și bucurați-vă de momentele romantice lângă șemineu, de o seară de înfrumusețare alături de gașca de prietene sau de un mic dejun de weekend în pat. Avem câte ceva pentru toată lumea - fie că preferați căm...

Bucurați-vă de un somn odihnitor în noile dvs. pijamale. Includeți în garderoba dvs. comoda pijama de damă sau irezistibila cămașă de noapte și bucurați-vă de momentele romantice lângă șemineu, de o seară de înfrumusețare alături de gașca de prietene sau de un mic dejun de weekend în pat. Avem câte ceva pentru toată lumea - fie că preferați cămăși romantice, pijamale de firmă sau boxeri și maieuri confortabile pentru femei, perfecte pe timp de noapte.

Cum să alegeți o pijama de damă corect? 

Vă învârtiți toată noaptea, deoarece pijamaua dvs. vă strânge în mod neplăcut sau transpirați în ea? Alegeți noile pijamale astfel încât acestea să fie suficient de lejere și să fie fabricate din materiale calitative. Adaptați-vă alegerea în funcție de sezon – în timp ce în nopțile fierbinți de vară veți aprecia grozava pijama cu mânecă scurtă sau o cămașă de noapte din satin, pe timpul iernii vine rândul călduroasei pijamale din flanel cu mâneci și pantaloni lungi, care vă ține de cald.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 78 articole
pe pagină
1–30 din 78 articole