120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Bucurați-vă de un somn odihnitor în noile dvs. pijamale. Includeți în garderoba dvs. comoda pijama de damă sau irezistibila cămașă de noapte și bucurați-vă de momentele romantice lângă șemineu, de o seară de înfrumusețare alături de gașca de prietene sau de un mic dejun de weekend în pat. Avem câte ceva pentru toată lumea - fie că preferați căm...

Bucurați-vă de un somn odihnitor în noile dvs. pijamale. Includeți în garderoba dvs. comoda pijama de damă sau irezistibila cămașă de noapte și bucurați-vă de momentele romantice lângă șemineu, de o seară de înfrumusețare alături de gașca de prietene sau de un mic dejun de weekend în pat. Avem câte ceva pentru toată lumea - fie că preferați cămăși romantice, pijamale de firmă sau boxeri și maieuri confortabile pentru femei, perfecte pe timp de noapte.

Cum să alegeți o pijama de damă corect? 

Vă învârtiți toată noaptea, deoarece pijamaua dvs. vă strânge în mod neplăcut sau transpirați în ea? Alegeți noile pijamale astfel încât acestea să fie suficient de lejere și să fie fabricate din materiale calitative. Adaptați-vă alegerea în funcție de sezon – în timp ce în nopțile fierbinți de vară veți aprecia grozava pijama cu mânecă scurtă sau o cămașă de noapte din satin, pe timpul iernii vine rândul călduroasei pijamale din flanel cu mâneci și pantaloni lungi, care vă ține de cald.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 45 articole
pe pagină
1–30 din 45 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.