120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Lichidarea depozitelor! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Bunica dvs. este o persoană prezentabilă căreia îi place să iasă în oraș? Sau vrea pur și simplu să se simtă bine, fie că lucrează prin grădină sau coace pentru dvs. faimoasa ei plăcintă cu mere? Punem pariu că va fi fericită să includă în garderoba ei lenjerie intimă de calitate, care se potrivește perfect – chiloți comozi, de culoarea pielii,...

Bunica dvs. este o persoană prezentabilă căreia îi place să iasă în oraș? Sau vrea pur și simplu să se simtă bine, fie că lucrează prin grădină sau coace pentru dvs. faimoasa ei plăcintă cu mere? Punem pariu că va fi fericită să includă în garderoba ei lenjerie intimă de calitate, care se potrivește perfect – chiloți comozi, de culoarea pielii, sutiene care se potrivesc perfect, cămăși de damă, plăcute la atingere, maieuri sau dresuri pentru rochii și fuste, marca Bellinda. La noi veți găsi ceea ce căutați, fie că alegeți un cadou pentru ziua de naștere a bunicii, pentru ziua ei de nume sau pur și simplu pentru că vă pasă de ea. 

Materialul calitativ este baza.

Articolele de lenjerie intimă și îmbrăcămintea confecționate din materiale de calitate și plăcute vor avea un loc de cinste în garderoba bunicii dvs. Acestea rezistă mult timp și își vor păstra proprietățile chiar și după multe spălări, ceea ce bunica va aprecia cu siguranță. De mare succes este bumbacul, un material natural, potrivit și pentru pielea sensibilă, ce absoarbe transpirația, este plăcut la atingere și este ideal chiar și pentru cei ce suferă de alergii. Acesta este adesea utilizat în combinație cu alte fibre, cel mai frecvent elastan sau poliester. Acest lucru îmbunătățește durabilitatea, prelungește durata de viață și crește elasticitatea îmbrăcămintei, rezultând un confort mai mare la purtare.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–21 din 21 articole
1–21 din 21 articole