120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Bunica dvs. este o persoană prezentabilă căreia îi place să iasă în oraș? Sau vrea pur și simplu să se simtă bine, fie că lucrează prin grădină sau coace pentru dvs. faimoasa ei plăcintă cu mere? Punem pariu că va fi fericită să includă în garderoba ei lenjerie intimă de calitate, care se potrivește perfect – chiloți comozi, de culoarea pielii,...

Bunica dvs. este o persoană prezentabilă căreia îi place să iasă în oraș? Sau vrea pur și simplu să se simtă bine, fie că lucrează prin grădină sau coace pentru dvs. faimoasa ei plăcintă cu mere? Punem pariu că va fi fericită să includă în garderoba ei lenjerie intimă de calitate, care se potrivește perfect – chiloți comozi, de culoarea pielii, sutiene care se potrivesc perfect, cămăși de damă, plăcute la atingere, maieuri sau dresuri pentru rochii și fuste, marca Bellinda. La noi veți găsi ceea ce căutați, fie că alegeți un cadou pentru ziua de naștere a bunicii, pentru ziua ei de nume sau pur și simplu pentru că vă pasă de ea. 

Materialul calitativ este baza.

Articolele de lenjerie intimă și îmbrăcămintea confecționate din materiale de calitate și plăcute vor avea un loc de cinste în garderoba bunicii dvs. Acestea rezistă mult timp și își vor păstra proprietățile chiar și după multe spălări, ceea ce bunica va aprecia cu siguranță. De mare succes este bumbacul, un material natural, potrivit și pentru pielea sensibilă, ce absoarbe transpirația, este plăcut la atingere și este ideal chiar și pentru cei ce suferă de alergii. Acesta este adesea utilizat în combinație cu alte fibre, cel mai frecvent elastan sau poliester. Acest lucru îmbunătățește durabilitatea, prelungește durata de viață și crește elasticitatea îmbrăcămintei, rezultând un confort mai mare la purtare.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 30 articole
1–30 din 30 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.