120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Aveți în cercul dvs. de prieteni un cuplu îndrăgostit, care a schimbat petrecerile de weekend cu urmărirea filmelor romantice? Achiziționarea unui cadou comun pentru un astfel de cuplu nu este ceva pentru care vă invidiem. Dar pentru că suntem alături de dvs., am creat special pentru voi grozavele șorturi pentru cupluri, care sunt făcute pentru...

Aveți în cercul dvs. de prieteni un cuplu îndrăgostit, care a schimbat petrecerile de weekend cu urmărirea filmelor romantice? Achiziționarea unui cadou comun pentru un astfel de cuplu nu este ceva pentru care vă invidiem. Dar pentru că suntem alături de dvs., am creat special pentru voi grozavele șorturi pentru cupluri, care sunt făcute pentru confortul în doi. Cuplul de îndrăgostiți a devenit o familie? În acest caz nu vă rămâne nimic de făcut decât să optați pentru boxeri pentru întreaga familie și să sperați că nu ați omis niciun membru al familiei.  

Idee pentru cel mai bun cadou pentru cuplurile îndrăgostite

Rămâneți în pană de idei de cadouri amuzante cu ocazia zilei de naștere sau cadouri pentru cupluri, cu ocazia Crăciunului? Avem o soluție pentru dvs.! Am pregătit pentru dvs. Cutiile misterioase, un abonament original, care să asigure celor doi o livrare de boxeri grozavi de damă și pentru bărbați marca Styx pe o perioadă de 3, 6 sau cel mult 12 luni. În fiecare lună, în cutia poștală ei îi ajunge o pereche nouă de boxeri fabricați în Cehia, iar la fiecare sfert de an găsește acolo și o pereche de șosete. Și știți care este partea cea mai bună? Nu mai trebuie să vă faceți griji privind transportul - acesta este complet gratuit!

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 207 articole
pe pagină
1–30 din 207 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.