120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Lichidarea depozitelor! Reduceri de până la 80 %
Reducere de până la 80 %
Seturi avantajoase

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Doriți să fiți mereu la curent cu ultimele noutăți din sortimentul de lenjerie bărbătească și de damă? Atunci sunteți la locul potrivit. Alegem în mod constant pentru dvs. lenjerie intimă pentru bărbați nouă, care să îndeplinească cerințele, chiar și celor mai pretențioși. Fie că dați întâietate boxerilor comozi, boxerilor largi sau clasicilor ...

Doriți să fiți mereu la curent cu ultimele noutăți din sortimentul de lenjerie bărbătească și de damă? Atunci sunteți la locul potrivit. Alegem în mod constant pentru dvs. lenjerie intimă pentru bărbați nouă, care să îndeplinească cerințele, chiar și celor mai pretențioși. Fie că dați întâietate boxerilor comozi, boxerilor largi sau clasicilor chiloți pentru bărbați, noi avem câte ceva pentru fiecare dintre dvs.

Materialul calitativ este baza.

Articolele de lenjerie pentru damă și lenjerie pentru bărbați intră în contact direct cu pielea, de aceea aveți grijă atunci când alegeți materialul. În timp ce bumbacul este excelent pentru uzul de zi cu zi, satinul creează o atmosferă romantică, iar materialele funcționale, cum ar fi lâna merino, sunt ideale pentru sport. Un lucru total diferit este reprezentat de articolele de lenjerie intimă pentru copii, care trebuie să fie confecționate din materiale naturale. Alegerile ideale sunt bumbacul, fibra de bambus sau modal, materiale care nu irită pielea și sunt adecvate și pentru persoanele care suferă de alergii.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 141 articole
pe pagină
1–30 din 141 articole