120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Arătați întregii lumi că tatăl și fiul joacă în aceeași echipă! Îmbrăcați asortații boxeri pentru băieți și pentru bărbați, care sunt perfecți pentru relaxare în intimitatea casei, la televizor sau în fața unui joc PC. Doriți să vă bucurați de timpul petrecut împreună ca o familie? În acest caz, achiziționați lenjerie intimă asortată, pentru în...

Arătați întregii lumi că tatăl și fiul joacă în aceeași echipă! Îmbrăcați asortații boxeri pentru băieți și pentru bărbați, care sunt perfecți pentru relaxare în intimitatea casei, la televizor sau în fața unui joc PC. Doriți să vă bucurați de timpul petrecut împreună ca o familie? În acest caz, achiziționați lenjerie intimă asortată, pentru întreaga familie – veți găsi ceea ce caută mama, tata, dar și ceilalți membri ai familiei.

Descoperiți boxerii cehești Styx

De mare succes sunt boxerii pentru bărbați și boxerii pentru copii Styx, confecționați în Cehia, din bumbac 100%. Acesta lasă pielea să respire, este plăcut la atingere și absolut perfect, chiar și pentru pielea sensibilă. Puteți comanda chiar și sub forma unui abonament - astfel, nu vi se va întâmpla să nu aveți ce purta. Cutia noastră misterioasă se va asigura că în fiecare lună veți găsi în cutia dvs. poștală noi articole de lenjerie intimă pentru băieți sau bărbați. Și știți care este partea cea mai bună? Nu mai trebuie să vă faceți griji privind transportul - acesta este complet gratuit!

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 162 articole
pe pagină
1–30 din 162 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.