Black Friday de vară! Reduceri de până la 80 %
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Seturi avantajoase

Arătați întregii lumi că tatăl și fiica sa joacă în aceeași echipă. Îmbrăcați asortații boxeri cu motive vesele, care sunt perfecți pentru relaxare în intimitatea casei, la televizor cu un castron de popcorn în mână. Veți avea din ce alege! Puteți găsi boxeri pentru fete și boxeri pentru bărbați în diferite culori, cu diverse modele și motive....

Arătați întregii lumi că tatăl și fiica sa joacă în aceeași echipă. Îmbrăcați asortații boxeri cu motive vesele, care sunt perfecți pentru relaxare în intimitatea casei, la televizor cu un castron de popcorn în mână. Veți avea din ce alege! Puteți găsi boxeri pentru fete și boxeri pentru bărbați în diferite culori, cu diverse modele și motive. Vreți să îi includeți și pe mama și alți frați? În acest caz achiziționați lenjerie intimă pentru întreaga familie.

Descoperiți boxerii cehești Styx

De mare succes sunt boxerii pentru bărbați și boxerii pentru copii Styx, confecționați în Cehia, din bumbac 100%. Acesta permite pielii să respire, este plăcut la atingere și adecvat și pentru pielea sensibilă, ceea ce îl face materialul ideal pentru confecționarea lenjeriei intime pentru copii. Puteți comanda boxeri și sub formă de abonament – Cutia noastră misterioasă se va asigura ca în fiecare lună să găsiți în cutia poștală noi articole de lenjerie intimă bărbați sau fete. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la transport - acesta este complet gratuit!

Afișați mai multe

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Tip elastic
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 371 articole
pe pagină
1–30 din 371 articole