120 de zile pentru a returna bunurile
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de piese de lenjerie la prețuri avantajoase
Black Friday
Vânzarea de primăvară! Reduceri de până la 80 %
Black Friday

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Branduri
Mai multe... Mai puțin
Multipack
Mai multe... Mai puțin
Culoare
Mai multe... Mai puțin
Material
Mai multe... Mai puțin
Tip
Mai multe... Mai puțin
Altele
Mai multe... Mai puțin
Picior mai lung
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Articolele de lenjerie intimă fără imprimeu, monocrome, formează baza garderobei femeilor. Sunt de bun gust, nu se învechesc niciodată, fiind mereu la modă și mai ales pot fi ușor combinate între ele. O veți aprecia mai ales dacă purtați adesea îmbrăcăminte formală sau costume – în acest caz șosetele monocrome și maieurile, simple, aproape invi...

Articolele de lenjerie intimă fără imprimeu, monocrome, formează baza garderobei femeilor. Sunt de bun gust, nu se învechesc niciodată, fiind mereu la modă și mai ales pot fi ușor combinate între ele. O veți aprecia mai ales dacă purtați adesea îmbrăcăminte formală sau costume – în acest caz șosetele monocrome și maieurile, simple, aproape invizibile, pe care să le purtați sub cămașa transparentă, sunt o necesitate. Din garderobă nu trebuie să lipsească nici chiloți monocromi, fără imprimeu, care au un aspect elegant și pot fi cu ușurință combinați cu alte sutiene. 

Materialul calitativ este baza.

O lenjerie intimă bine aleasă vă dă un sentiment de încredere în sine, vă evidențiază punctele forte și vă ascunde eventualele neajunsuri. Dar pentru a vă simți confortabil toată ziua, asigurați-vă că folosiți materiale de calitate, care sunt plăcute la atingere și nu vă irită pielea. Pentru uzul zilnic sunt de preferat chiloții de damă, sutienele și șosetele fabricate din materiale naturale, precum bumbacul, fibra de bambus sau modal. Populară este și combinația de materiale naturale cu elastan sau poliester, care îmbunătățește rezistența, prelungește durata de viață și crește elasticitatea lenjeriei, ceea ce oferă un confort mai mare la purtare.

Afișați mai multe

Top

Cele mai vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scump

1–30 din 280 articole
pe pagină
1–30 din 280 articole