120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Articolele de lenjerie intimă fără imprimeu, monocrome, formează baza garderobei femeilor. Sunt de bun gust, nu se învechesc niciodată, fiind mereu la modă și mai ales pot fi ușor combinate între ele. O veți aprecia mai ales dacă purtați adesea îmbrăcăminte formală sau costume – în acest caz șosetele monocrome și maieurile, simple, aproape invi...

Articolele de lenjerie intimă fără imprimeu, monocrome, formează baza garderobei femeilor. Sunt de bun gust, nu se învechesc niciodată, fiind mereu la modă și mai ales pot fi ușor combinate între ele. O veți aprecia mai ales dacă purtați adesea îmbrăcăminte formală sau costume – în acest caz șosetele monocrome și maieurile, simple, aproape invizibile, pe care să le purtați sub cămașa transparentă, sunt o necesitate. Din garderobă nu trebuie să lipsească nici chiloți monocromi, fără imprimeu, care au un aspect elegant și pot fi cu ușurință combinați cu alte sutiene. 

Materialul calitativ este baza.

O lenjerie intimă bine aleasă vă dă un sentiment de încredere în sine, vă evidențiază punctele forte și vă ascunde eventualele neajunsuri. Dar pentru a vă simți confortabil toată ziua, asigurați-vă că folosiți materiale de calitate, care sunt plăcute la atingere și nu vă irită pielea. Pentru uzul zilnic sunt de preferat chiloții de damă, sutienele și șosetele fabricate din materiale naturale, precum bumbacul, fibra de bambus sau modal. Populară este și combinația de materiale naturale cu elastan sau poliester, care îmbunătățește rezistența, prelungește durata de viață și crește elasticitatea lenjeriei, ceea ce oferă un confort mai mare la purtare.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 111 articole
pe pagină
1–30 din 111 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.