120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

O lenjerie intimă calitativă, care se potrivește perfect, vă oferă încredere pe întreg parcursul zilei și vă face să vă simțiți feminină. Înlocuiți lenjeriile sintetice clasice cu chiloți de damă din lână merino, care lasă pielea să respire, este antibacteriană și plăcută la atingere, ideală pentru uz zilnic și sport. Pentru practicarea sportul...

O lenjerie intimă calitativă, care se potrivește perfect, vă oferă încredere pe întreg parcursul zilei și vă face să vă simțiți feminină. Înlocuiți lenjeriile sintetice clasice cu chiloți de damă din lână merino, care lasă pielea să respire, este antibacteriană și plăcută la atingere, ideală pentru uz zilnic și sport. Pentru practicarea sportului tot timpul anului sunt recomandate lenjerii funcționale și lenjerii intime termice din lână merino, care răcoresc plăcut pe timpul verii și încălzesc corpul iarna. 

Dați o șansă articolelor de îmbrăcăminte și lenjeriilor din lână merino

Lâna merino este o lână extrem de fină produsă de rasa de oi domestice cunoscute sub numele de Merino. Este un material complet natural, care, spre deosebire de lâna obișnuită nu zgârie pielea și nu o irită, în plus nu lasă mirosuri neplăcute și are proprietăți termoregulatoare grozave - în timp ce vara răcorește corpul, iarna îl încălzește plăcut. De aceea, din lână merino este fabricată, pe lângă lenjeria intimă pentru uz zilnic, și lenjerie sport de damă și chiloți sport.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–7 din 7 articole
1–7 din 7 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.