120 de zile pentru schimb sau retur gratuit
98 % dintre clienți recomandă magazinul
Peste 350.000 de bucăți de lenjerie intimă cu livrare imediată
Reducere 30 %
Reducere 30 %

Filtrare categorie aleasă

Mărime
Mai multe... Mai puțin
Filtru

Indiferent dacă mergeți în fiecare zi să alergați, faceți yoga sau mergeți la sală, pentru orice tip de sport veți aprecia lenjeriile funcționale pentru femei. Spre deosebire de celelalte lenjerii, aceasta se caracterizează printr-o rezistență ridicată, o absorbție eficientă a transpirației și proprietăți de termoreglare mai bune. Înlocuiți de ...

Indiferent dacă mergeți în fiecare zi să alergați, faceți yoga sau mergeți la sală, pentru orice tip de sport veți aprecia lenjeriile funcționale pentru femei. Spre deosebire de celelalte lenjerii, aceasta se caracterizează printr-o rezistență ridicată, o absorbție eficientă a transpirației și proprietăți de termoreglare mai bune. Înlocuiți de aceea clasicele dvs. lenjerii cu chiloți funcționali și sutiene, îmbrăcați șosete sport și bucurați-vă din plin de sportul preferat. 

Cum să alegeți lenjerie sport pentru femei?

Articolele de lenjerie sport de damă trebuie mai întâi să se potrivească perfect. Alegerea ideală sunt chiloții cu croială clasică, deși nimic nu vă împiedică să îmbrăcați chiloți tanga funcționali – cel mai important este să vă simțiți confortabil atunci când faceți sport. Un accesoriu indispensabil este sutienul bustieră, care oferă sânilor dvs. suportul necesar, prevenind leziunile, întinderea mușchilor și durerea. Nu vă temeți să optați pentru materiale cu adevărat calitative, care să reziste la utilizarea activă și spălările frecvente. O alegere excelentă sunt lenjeriile intime funcționale pentru femei din lână merino sau bumbac, care sunt potrivite și pentru pielea sensibilă.

Afișați mai multe

Top

Cele mai bine vândute

Cele mai bine evaluate

Cele mai noi

Cele mai ieftine

Cel mai scumpe

1–30 din 175 articole
pe pagină
1–30 din 175 articole
Cine suntem? Suntem Nedeto.ro

Suntem cel mai mare magazin online din Cehia specializat în lenjerie intimă pentru bărbați și nu numai! Indiferent de vârstă, veți descoperi la noi produse pe placul dvs. V-am pus la dispoziție o varietate incredibilă de opțiuni! Veți descoperi atât mărci naționale, cât și internaționale. Boxeri clasici, boxeri moderni, chiloți, sutieneși multe altele! Vreți să dăruiți partenerului o pereche de lenjerie intimă? Aruncațio privire la gama noastră de produse! Căutați mai multe mărimi? Le găsiți la noi! Înmagazinul nostru, cerul este limita! Și asta nu e tot. Ați auzit de marca Styx dinCehia? Nu? Haideți să vă ajutăm cu câteva informații! Marca Styx este o marcăprodusă în totalitate în Cehia, iar produsele lor sunt inspectate manual, pentru ocalitate de excepție garantată! Dați-le o șansă! Cu o experiență de peste undeceniu, ne focusăm pe crearea unei experiențe de client imbatabile. Alăturați-văcomunității noastre de clienți și împărtășiți bucuria cumpărăturilor.